2777
2789
عنوان

ببینید موهام خیلی کمه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 71 پست
موهات خوبه فقط تقویتشون کن.بیشتر به هورمونی میخوره تاارثی.آزمایش هورمونی دادی؟سونودادی؟

موهام همه جا ش خوبه فقط به تیکه اونجاست که واقعا خیلی ضایع است از وقتی رفتم این دکتر سفید ترم شده وسطش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بذارگلم.آزمایش اینا دادی؟

صفحه ی اول هست 

نه عزیزم چند سال پیش آزمایش دادم چیز خاصی نبود یه کم مشگل داشت کم خونی و ...

الان هم رفتم آزمایش ننوشت اصلا چیزی هم نپرسید همین نشستم رو صندلی گفت ارثیه محلول دستساز و ...باید استفاده کنی ،یه دونه کتاب باز کرد جلوم میگه ببین مدل ریزشت ارثیه!

هم استرس داری

هم خواب و خوراک نداری

بعد انتظار داری موهات نریزه؟

پیش از هر کاری برای استرس و اضطرابت یه کاری کن

بعد برو دکتر پوست و مو و یا غدد بگو برای ریزش موهات یه کاری کنن

شایدم کم خون باشی

قرص آهن بیوتین و زینک پلاس مصرف کنی ضرر نداره 

اینارو یکبار دکتر واسه تقویت مو و ناخنم برام تجویز کرد

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
صفحه ی اول هست نه عزیزم چند سال پیش آزمایش دادم چیز خاصی نبود یه کم مشگل داشت کم خونی و ...الان هم ر ...

شایدم حرفش درست باشه.ولی آزمایش چندسال پیش ربطی ب الان نداره توممکنه هورمونات ریخته باشه بهم یاکیست داشته باشی این ربطیم ب پریودی نداره ک بگیم منظمه پس کیستی هم نیس.موی زائدنداری؟مثلاقسمت چونه؟

حالا واقعا ارثی باشه درمان داره؟

عزیزم دکتراول جلوی ریزش بیشترو میگیره بعدچندماه تازه مو شروع میکنه ب تقویت شدن.فقط تو خوابتو درست کن ک همون استرس میاره برات وهزارتامشکل دیگ

شایدم حرفش درست باشه.ولی آزمایش چندسال پیش ربطی ب الان نداره توممکنه هورمونات ریخته باشه بهم یاکیست ...

خودم احساس می کنم مشگل تخمدان دارم 

کل پریودم یه روزه بعد قبلش سی نه هام خیلی دردناک میشه 

چه آزمایشی بدم؟

عزیزم دکتراول جلوی ریزش بیشترو میگیره بعدچندماه تازه مو شروع میکنه ب تقویت شدن.فقط تو خوابتو درست کن ...

با این همه استرس نمیدونم چیکار کنم چجوری بخوابم پس اول باید برم روان پزشک از دارو کمک بگیرم 

خودم احساس می کنم مشگل تخمدان دارم کل پریودم یه روزه بعد قبلش سی نه هام خیلی دردناک میشه چه آزمایشی ...

برو دکتر بگو مشکل ریزش دارم میخوام ببینم هورمونیه یا کیسته.خودش برات هر دورو مینویسه.چکاپ کاملم بدی ک عالیه چون شاید ویتامین دی بدنت کم باشه.خودتم از داروخونه یه ورق قرص زینک بخر تا جواب ازمایشات بیاد

حالا واقعا ارثی باشه درمان داره؟

این روزا به جز مرگ همه چی درمان داره فوقش میری کاشت مو انجام میدی

اما اول استرستو درمان کن

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!