2777
2789
عنوان

ببینید موهام خیلی کمه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 71 پست
از اون دکتر های پولکی بود هرکی میره مطبش سه چهار تومن پیاده میشه

گیر دکتر پولکی افتادم.متاسفانه فقط وقتتوهدر میدن و جیبتوخالی میکنن.برو یه دکتردیگه قبلشم چکاپ کامل بده آزمایش هورمونی و سونو هم بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گیر دکتر پولکی افتادم.متاسفانه فقط وقتتوهدر میدن و جیبتوخالی میکنن.برو یه دکتردیگه قبلشم چکاپ کامل ب ...

منم رفتم پیش یک دکتر باورکن فقط آمپول با قرص شد سه تومن نه آزمایش نه نظر دیگه گفت بهم ارثی البته ما واقع تو ارقمون هست کم پشتی مو  ولی مال من خیلی بدتره 

بهم آمپول بیوتین نوشت نمیدونم تا چه حد اثر دارن احساس میکنم از وقتی رفتم دکتر ریزش موهام بیشتر شده 

منم رفتم پیش یک دکتر باورکن فقط آمپول با قرص شد سه تومن نه آزمایش نه نظر دیگه گفت بهم ارثی البته ما ...

الان اکثرا پولکین.دکتردلسوز کم پیدامیشه.بدون آزمایش ک نمیشه چیزی رو تشخیص داد مخصوصاراجبه مو ک علت زیادداره 

عمه منم دقیقا اینجوری بود رفت پیش دکتر فرشچیان همدان

الان ۱ساله ک داره چندتا محلول و شامپو استفاده میکنه موهاش خییلی بهتر شده دیه سفیدی سرش معلوم نیست

کاهش۴۲کیلودر۱سال۸ماه شروع دوباره۱۰آذر وزن۶۹/۹۰۰هدف۶۴⬅️

عمه منم دقیقا اینجوری بود رفت پیش دکتر فرشچیان همدانالان ۱ساله ک داره چندتا محلول و شامپو استفاده می ...

کاش این دکتره شهر ما بود میرفتم😢

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی