2777
2789
عنوان

چطوری از دستش خلاص شم دیوونم کرده بخدا نمیخوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 2821 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب یکم صبر میکزدی 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

چقدر زود رفتی تو رابطه هنوز دو ماه نیست بهم زدی اگر تو رابطه جدید نبودی شاید اینقدر نسبت به عذر خوا ...

حتی اگرم نبودم دیگه نمیخواستمش کسی رو‌که توی دوستی اینارو بگه اصلا متوجهین چیا گفته؟

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
تموم شده اس همون لحظه که اون حرفارو‌ زد بی ارزش ترین ادم شد برام

برای اون تموم نشده

اینجور هر روز برای کاراش استرس داری ک رابطه جدیدت و خراب نکنه

الانم وقتی اومد در خونتون زنگ بزنین پلیس میاد میبرش

به مادرشم بگین باهاش صحبت کنه وگرنه شکایت میکنین

بهشم بگو در شرف ازدواج هستی،ودرصورت بروز مشکل شکایت میکنی،

گفتم برداشته به پیج اینستای دوستام وویسای گریه فرستاده که من خودمو میکشم دارم میمیرم

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
هزاااربار گفتم میگه ببخشیدا گ خوردم‌نفهمیدم هی ازاین حرفا

بگو حرفی ک زده شدو نمیشه پس گرفت، منم دلم شکست اینم تجربه واسه سری بعدی ک میری تو رابطه هر حرفی رو به زیون نیاری. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
برای اون تموم نشدهاینجور هر روز برای کاراش استرس داری ک رابطه جدیدت و خراب نکنهالانم وقتی اومد در خو ...

گفتیم ولی‌خودش بیخیال نمیشه حتی به پیج‌اینستای مادرمم پیام داده 

خب چرا شکایت نمیکنی

ابرو ریزی نمیشه؟ نمیخوام دیگه انقدرم بی حرمتی شه دلم میحواد بی سروصدا بره ولی داره کلافه ام میکنه

بگو حرفی ک زده شدو نمیشه پس گرفت، منم دلم شکست اینم تجربه واسه سری بعدی ک میری تو رابطه هر حرفی رو ب ...

بخدا همه اینارو هر روز دارم میگم بهش باهر خطی که پیام میده

هی میگه حلالت نمیکنم فلان بهمان

ابرو ریزی نمیشه؟ نمیخوام دیگه انقدرم بی حرمتی شه دلم میحواد بی سروصدا بره ولی داره کلافه ام میکنه

مگه آشناس ک آبروریزی بشه

کی میخواد بفهمه

بعدشم تا هیچ کاری نکنی دست از سرت برنمیداره

هپین الانشم کلی آبروریزی کرده به همه پیام و ویس داده

از همین نامتعادل بودنش باید بفهمی مشکلدارع ‌ قصد مداخله ندارم ولی باهرکی فرطی بدون شناخت وارد رابطه نشو آدرس بش نده .... فردا ی بلایی سر خودش یا تووو بیاره چی!!

بابا یکم ب خودت زمان بده بخدا آدما زیادن تموم نمیشن 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
از همین نامتعادل بودنش باید بفهمی مشکلدارع ‌ قصد مداخله ندارم ولی باهرکی فرطی بدون شناخت وارد رابطه ...

شما از کجا میدونی فرتی اشنا شدم باهاش؟ یکساله دوستیم و‌طبیعیه که ادرسمو‌داشته باشه اینم اولین بارش نبود ازاین حرفا میزد ولی دیگه نتونستم تحمل‌کنم