2777
2789
عنوان

چطوری از دستش خلاص شم دیوونم کرده بخدا نمیخوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 2837 بازدید | 100 پست
ببین اصلا همین که بچه داشت مناسبت نبود. و اینکه چه شخصیت مزخرفی داره. پیام خودکشی میفرسته. اصلا اصلا ...

اصلا دعوا نمیکنم باهاش هر سه روز یبار جواب پیامشو میدم و‌فقط‌میگم‌ پیام نده لطفا تموم شده

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
نه به هیچ عنوان نزاشتم کتوجه رابطه جدیدم بشه دیوونه اس میگم تو‌بچه داری یکم به فکر‌اون باش دوماهه اف ...

حتی در همین حد هم جوابش رو نده. چکار داری بهش میگی برو به بچت برس. کامل سکوت کن. تا جواب تلفن میدی میبینی این هست در لحظه قطع کن. حتی نذار یک لحظه صدات رو بشنوه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما بودی بعد این حرفا عذرخواهی رو قبول می کردی ؟ این حرفهایی که به استارتر زده حرفای معمولی نب ...

دقیقا 

من نمیفهمم ملاک اینایی که این حرفارو میزنن برای رابطه چیه

چی مهمه جز احترام جز نگه داشتن حرمت 

بخدا همسر سابق من درسته دعوامون میشد ولی یبار بمن نگفت خیلی ببخشیدا ج ن د ه پ و ل ی حتی در حد بیشعورم بهم‌نگفته بود ولی من بخاطر یسری مسائل دیگه جدا شدم

منظورم اینه احترام برای من خیلی مهمه و خط قرمزه

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
نه به هیچ عنوان نزاشتم کتوجه رابطه جدیدم بشه دیوونه اس میگم تو‌بچه داری یکم به فکر‌اون باش دوماهه اف ...

ببین این حرفا فقط بوی مریضی روانی بودنو میده .شاید واس یه دختر نوجوون لذت بخش باشه ولی واس یه خانوم بالغی ک فحاشی شدید و توهین و تهمت شنیده ن . عزیز دلم این ادم بحدی مریضه ک بچه و خونوادشو داره کتمان می‌کنه . لطفا فقط هیچ جوره باش حرف نزن ک فک کنه ناز میکنی حریص تر شه. فردام توی زندگیت باش بزنه دربو داغونت کنه واست طلابخره ناله کنه بگه ببخش مگ میشه همچین چیزی آخه .... 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
دقیقا من نمیفهمم ملاک اینایی که این حرفارو میزنن برای رابطه چیهچی مهمه جز احترام جز نگه داشتن حرمت ب ...

خب چون راحت باهاش رابطه داشتی این نظرو راجبت داره 

تایپکای قبلیتو خوندم انقدر باهاش رفتی و اومدی و رابطه بخاطر دست و دلبازی و ول خرجیش باهاش برقرار کردی که خیال میکنه ج....پولی هستی که راحت الان ولش کردی میری سراغ بعدی 

ولی شوهرت که احتمالا چنین تجربه ای ازت نداشته که بگه

ببین این حرفا فقط بوی مریضی روانی بودنو میده .شاید واس یه دختر نوجوون لذت بخش باشه ولی واس یه خانوم ...

دقیقا درسته

نمیدونم چرا فکر میکنه هی گلای گرون بفرسته طلا بفرسته من کوتاه میام

درسته این چیزاهم مهمه ولی در کنار احترام و شخصیت نه اینجوری

خب چون راحت باهاش رابطه داشتی این نظرو راجبت داره تایپکای قبلیتو خوندم انقدر باهاش رفتی و اومدی و را ...

چی میگی شما؟ چه رابطه ای؟ 

ما دوتا انسان بالغ بودیم بچه که نبودیم

درضمن اگر همچین فکری میکنه بره گورشو گم کنه چرا خانوادش رو‌واسطه کرده 

دقیقا درستهنمیدونم چرا فکر میکنه هی گلای گرون بفرسته طلا بفرسته من کوتاه میامدرسته این چیزاهم مهمه و ...

حکایت صیاد چاقو بدستو صید سادشه . 

اینطور آدما فقط براساس رفتارته ک برخورداشون زیادو کم میشه . 

فقط دیگ همین پ ساده روهم بش نده .خیلی جدی  بذارش کنار و تمام .

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
عزیزم شما بودی بعد این حرفا عذرخواهی رو قبول می کردی ؟ این حرفهایی که به استارتر زده حرفای معمولی نب ...

درسته 

ولی من خودمو میگم  خوی بخشنده دارم  به خالقم رفتم خخخخ 

بیشتر اوقات خطاهای اطرافیانم رو نادیده میگیرم و میبخشم و حتی گاهی  فراموش میکنم  

حکایت صیاد چاقو بدستو صید سادشه . اینطور آدما فقط براساس رفتارته ک برخورداشون زیادو کم میشه . فقط دی ...

حتی دنیارو هم بریزه به پام دیگه حسی بهش ندارم 

امیدوارم سرعقل بیاد 

هر روزم منت میزاره که فک میکنی واسه کمه زن و‌دختر

همین الانشم خیلیا میخوان بهم‌پا بدن ولی من تورو میخوام چیکارکنم بدونی عاشقتم 

واقعا روانیه مرتیکه