2777
2789
عنوان

چطوری از دستش خلاص شم دیوونم کرده بخدا نمیخوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 2818 بازدید | 100 پست
نه چون کور بودم و دوسش داشتم ولی انقد تکرار شد از چشمم افتاد من معمولا ادم صبوری ام ولی وقتی ببرم یه ...

ببین خیلی چراغ خاموش برو بیا . نذار بدونه داری رابطه استارت میزنی . این ادم مریضه . واست درد سر میشه . نامتعادله . ی لحظه خوبه هزار لحظش بد ... گندم کد میزنه واس ردیف کردنش التماس و خرج و ناله و نفرین و هزارتاچیز دیگ رو رو می‌کنه . خدا خیلی دوستت داشته ک شناختیش .. فقط دیگ هیچ‌جوره جوابشو‌نده .... اصلا 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلومه این آقا از نظر روحی خیلی نوسان داره و خطرناکه و به درد زندگی نمیخوره. مخصوصا شما که میخاین بر ...

دوماه گذشت از کات کردنم و اینکه رابطه جدیدم فعلا تو دوره اشنایی هستیم

خانوم‌محترم طرف دوماه بعد جداییش ازدواج میکنه حالا من دوماه  بعده کات کردن یه دوستی وارد رابطه جدید شدم فکرنمیکنم ایرادی داشته باشه 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

خاک تو سر فحاش بد دهن و آوازیون 

نمیتونی بدی یه مرد باهاش صحبت کنه؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
حالا من کوچیکترم ازایشون میگم جداشم دیگ پیرم کسی نمیاد سمتم این هرروز یکی عجیبه

هر روز نیست خانوم دوماه گذشته

شماهم میتونی‌وارد شین کسی جلوتون و نگرفته

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
اسم حودش و مادرشو بنویس بذار رو یه تیکه گوشت بذار فریزر اینو تو اینستا زیاد دیدم خواهرمم یبار انجام ...

من هیچوقت سمت اینکارا نمیرم عتقبت خوبی نداره

فکر میکنه داری ناز میکنی تموم کن با هیچ کدوم اعضای خانوادشم حرف نزن خطتم عوض کن

دقیقا همینو میگه 

هر روز میگه عشقم انقد ناز نکن

برات دستبند خریدم بزا بیام‌بندازم دستت 

دلم میخواد خودمو بکشم

ببین خیلی چراغ خاموش برو بیا . نذار بدونه داری رابطه استارت میزنی . این ادم مریضه . واست درد سر میشه ...

نه به هیچ عنوان نزاشتم کتوجه رابطه جدیدم بشه 

دیوونه اس 

میگم تو‌بچه داری یکم به فکر‌اون باش دوماهه افتادی دنبال من ول کن مرد

میکه من هیچی نمیخوام بچه و‌پدر و‌مادرم تویی هیچکس برام مهم‌نیست

ببین اصلا همین که بچه داشت مناسبت نبود. و اینکه چه شخصیت مزخرفی داره. پیام خودکشی میفرسته. اصلا اصلا جوابش رو نده. دعوا و داد و بی داد هم نکن. خودش خسته میشه. اگر برات مقدوره خطت رو خاموش کن. پلیس نرو به نظرم بیشتر ابروریزیه. کاری هم نمیکنن

چقدر زود رفتی تو رابطه هنوز دو ماه نیست بهم زدی اگر تو رابطه جدید نبودی شاید اینقدر نسبت به عذر خوا ...

عزیزم شما بودی بعد این حرفا عذرخواهی رو قبول می کردی ؟ این حرفهایی که به استارتر زده حرفای معمولی نبوده ، کسی که در دوران آشنایی تا این حد توهین میکنه آدم خطرناکی هست ، با توجه به اینکه استارتر تجربه یه زندگی ناموفق داشته باید حواسش رو جمع کنه و کات کردن با این آقا بهترین کاره

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار