2777
2789
عنوان

مجرد بودن خیلی بهتره بشرطی که

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 47 پست
آدمیزاد به همدم احتیاج داره.ایشالا عشق زندگیتو پیدا میکنی و ازدواج میکنیمن پارسال وقتی 35ساله بودم ا ...

خب کسایی هم هستن نیاز به همدم ندارن

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

کمه خیلی کمه اطرافتون و همین سایت رو ی نگاه بکنید متوجه میشید

اینجا خیلیا دروغ میگن

خودشونم مقصرن

ولی درکل منظورم این نیست ک زیاده منظورم اینه ک درحدی کم نیست ک پیدا نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا خیلیا دروغ میگنخودشونم مقصرنولی درکل منظورم این نیست ک زیاده منظورم اینه ک درحدی کم نیست ک پید ...

ببین کاری ب اون تاپیکای دروغ ندارم ولی آدمای با سلامت روان ک خانواده خوبی هم داشته باشن تو ایران کمیابه نمیدونم شما ازدواج کردی یا نه ولی منم قبلا مثل شما فکر میکردم بعد ازدواج و دقت بیشتر دیدم خیلیا ب معنای واقعی بیمارن

شاید الان نه ولی چند سال دیگه چرا....فیلم کیک محبوب منو ببین

عزیزم منظورم از بعضی ها یکی مثل من بود طیف های اختلال شخصیت دارم . و اینو موهبت میدونم. چون از همدم بی نیازم

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

ازدواج رو خانواده نذاشتن، خدا گذاشته، سنت رسول الله(ص) هست

شما خانوادتونم که چیزی نگن، نیاز داری به ازدواج

سرد مزاجم‌که باشی نیاز جنسیت صفر هم که باشه( که برای انسان سالم غیرممکنه) باز نیاز عاطفی داری

نیاز به تشکیل خانواده داری

خانواده همیشه نیستند که حمایت کنند، از یک سنی به بعد تنهایی اذیتت میکنه

دوست داری همدم داشته باشی فرزند داشته باشی مادری کنی

یکی از مشاورها میگفت یک خانم پنجاه و خورده ای ساله که ماشین و خونه داشت امکاناتش تکمیل بود اومده بود میگفت میخوام ازدواج‌کنم، گفتم خانم شما که همه چیز دارید چرا میخواید ازدواج کنید؟ از سن فرزنداوریتون هم که گذشته، گفت دیگه نمیکشم تنهایی رو، دیگه خسته شدم، جای خانواده رو هیچ چیزی نمیگیره.

ازدواج رو خانواده نذاشتن، خدا گذاشته، سنت رسول الله(ص) هستشما خانوادتونم که چیزی نگن، نیاز داری به ا ...

خب اشخاصی هم هستن نیاز جنسی و عاطفی و تشکیل خانوادشون همزمان باهم صفر هست.

آها.اونو نمیدونم من خیلی مهر طلبو خانواده دوستم

اگر تاپیک اخرمو ببینی متوجه میشی

ببین کاری ب اون تاپیکای دروغ ندارم ولی آدمای با سلامت روان ک خانواده خوبی هم داشته باشن تو ایران کمی ...

من ازدواج کردم و چون معلمم جامعه آماری بالایی زیر دستمه

اکثر خانواده ها بخصوص تو مناطق پایین درست حسابی نیستن و متاسفانه بچه دارم شدن و بچشون یکی مثل خودشون

ولی از هر کلاس 35. 40 نفره 5 تا آدم خوبو میبینم

خب اشخاصی هم هستن نیاز جنسی و عاطفی و تشکیل خانوادشون همزمان باهم صفر هست.

چنین اشخاصی باید به درمانگر مراجعه کنند

نیاز عاطفی در یک انسان نمیتونه صفر باشه، مگر اینکه ربات باشه

نیاز جنسی هم همینطور. ممکنه کم یا زیاد باشه با توجه به مزاج، اما در یک فرد سالم صفر نمیشه.

مثل اینه که بگید نیاز به غذا خوردن صفر. در صورتیکه هرگز صفر نمیشه فقط بعضیها اشتهاشون زیاده بعضی ها کم.

نیازی اگر نبود نسل بشر منقرض میشد.

نیاز به تشکیل خانواده هم صفر نمیشه، بخوای نخوای نیاز داری، قطعا نیاز داری که خدا سیستم خانواده رو برای انسان در نظر گرفته و ازدواج رو راه درست برای رفع این نیازها.

چنین اشخاصی باید به درمانگر مراجعه کنندنیاز عاطفی در یک انسان نمیتونه صفر باشه، مگر اینکه ربات باشهن ...

من اختلال شخصیت دارم. اشخاصی با اختلال شخصیت من نیاز عاطفی و جنسی و خانوادگیشون صفره و اینو موهبت میدونن و بقیه اشخاص رو عجیب میبینن .  البته نا گفته نماند اگر اختلال شخصیت هم نداشتم در دین من مجرد بودن مقدسه و بازم مجرد میموندم