2777
2789
عنوان

مجرد بودن خیلی بهتره بشرطی که

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 47 پست
😑😐دقیقا کجا گفته شده ازدواج مقدسه؟ اگر توجه داشته باشین تمامی کشیشان کلیسای کاتولیک باید مجرد باشن ...

تو مسیحیت تحریف شده امروزی که کتاب واحدی نداره و حداقل چهار کتاب براش هست و کتابها عموما چند سال یکبار توسط پاپها آپدیت میشن بله. مردم عادی متفاوتند با کشیشان و میتونن ازدواج کنن هرچند بهتره نکنند، کشیشان حق ازدواج ندارند اگر ازدواج کنن اخراج میشن از کلیسا. 

معتقدند مردی که ازدواج نکرده می تونه تمام وقت خود را صرف خدمت خداوند کنه

اما تو مسیحیت واقعی نه، شما کتابتون کدومه؟

البته چیزی که گفته میشه تو‌مسیحیت امروزی ازدواج یعنی شهوت، شهوت و غریزه تو وجود هر انسانی هست. ازدواج به غریزه و رفع نیازها چهارچوب میده و اتفاقا از آلوده شدن به گناه جلوگیری میکنه.

وگرنه الان تو اروپا دین غالب مردم مسیحیته، آیا نیاز جنسی فروکش کرده؟ یا به خارج از چهارچوب خانواده رسیده؟

اصلا اگر اینطور بود که الان هیچ‌ مسیحی تو دنیا نباید میبود و نسلشون‌ منقرض میشد!

طبق آمار سایت مرکز خانواده(سایت ایرانی نیست) آمار کودکان خارج از رابطه غیرقانونی تو فرانسه حدود ۶۰ درصد هست، تو بقیه کشورهای اروپایی و امریکایی هم همین حدود ها هست. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو مسیحیت تحریف شده امروزی که کتاب واحدی نداره و حداقل چهار کتاب براش هست و کتابها عموما چند سال یکب ...

ممنون میشم به دین یک شخص نگید تحریف شده😊❤  ‫اول قرنتیان 7:‏7-‏11 ,26-‏28 PCB‬
[7] کاش همه می‌توانستند مانند من مجرد بمانند. اما هر کس عطای خاصی از جانب خدا دارد. یکی این عطا را دارد و دیگری آن عطا را. [8] حال، به افراد مجرد و به بیوه‌زنان می‌گویم: بهتر است مانند من مجرد بمانند. [9] اما اگر نمی‌توانند بر امیال خود مسلط باشند، بهتر است که ازدواج کنند، زیرا ازدواج کردن، بهتر است از سوختن در آتش شهوت. [10] اما برای آنانی که ازدواج کرده‌اند یک حکم دارم، حکمی که از جانب من نیست بلکه خود خداوند آن را فرموده است؛ و آن این است که زن نباید از شوهرش جدا شود. [11] اما اگر قبلاً از او جدا شده است، بهتر است یا مجرد بماند، یا نزد شوهرش بازگردد. شوهر نیز نباید زن خود را طلاق دهد.
[26] با توجه به مشکلات و سختی‌هایی که برای ما ایمانداران در زمان حاضر وجود دارد، فکر می‌کنم بهتر است که شخص ازدواج نکند. [27] البته اگر همسر دارید، به خاطر این موضوع، از او جدا نشوید، ولی اگر همسر ندارید، بهتر است ازدواج نکنید. [28] اما اگر شما برادران، تصمیم دارید در همین شرایط نیز ازدواج کنید، اشکالی ندارد، و اگر دختری هم خواست ازدواج کند، گناهی مرتکب نشده است. اما بدانید که ازدواج، مشکلات شما را بیشتر می‌کند، و من دلم نمی‌خواهد که شما را در مشکلات ببینم.

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤