ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مجرد بودن کلا خوب نیست خصوصا واسه دخترا این یه حس نیاز به زمدگی مشترک همراهته و دلت میخواد تجربه کنی من مجرد بودم مستقل بودم خونه داشتم جدا اونم بهترین خونه بزرگ و شیک جای خوب شهر ماشین خوب طلا پول درآمد شغل آزادی داشتم چند تا کشور خارجی سفر کردم داخلی میرفتم سفر ولی تو سن ۲۸ سالگی چنان افسردگی گرفته بودم و خسته شده بودم به معنای واقعی از تنهایی حتی گریه میکردم میگفتم همه اینا که دازم چه بایده داره وقتی نه شوهر دارم نه بچه دارم دوستام و میدیدم همه یر خونه زندگی شون بودن بچه داشتن من حتی انگیزه آشپزی نداشتم و دیگه همون سال با دوست پسرم ازدواج کردم
ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤