2777
2789
عنوان

همسرم ازم خواست ساعت ده و نیم شب برم

| مشاهده متن کامل بحث + 2822 بازدید | 119 پست
گلم اینکه براش مهم نیست که من چه ساعتی برم بیرون و‌من ناراحت شدم که نیاز به پیشگویی نداره حتی نمیگه ...

ببین من رشته ام علوم تربیتی هست ،اگه میتونی خودت با یه مشاور کاربلد صحبت کن ،از رفتار های دیگه اش هم بگو ،این از الان این جوری بی تفاوته طبیعی نیست ،حالا دوستان دیگه در مورد استقلال خانم ها صحبت کردن ولی خوب بیماری از نظرم یه کم متفاوته ، بالاخره یه واکنشی باید نشون میداد که لااقل خودم برات میخرم میارم ولی دیر میرسم ،شاید ازتون ناراحتی و دلخوری داره ،این جوری تلافی کرده ،با یه کاربلد مشورت کن حتماً 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا اگه اجازه نمیداد میگفتن محدودیم فلانیم.وقتی نیس چیکار کنه؟گفته خودت بخر نمخاییم که عیچی دیگهوقت ...

نه گلم من یه چیزایی از این دیدم که این رفتارهاش برام حکم بی اهمیتی داره مثلا اگه می‌گفت مواظب خودت باش و حواست باشه اسنپ بگیری حتما به من خبر یده یا حداقل یه جمله ک من حس کنم نگرانمه 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
ببین من رشته ام علوم تربیتی هست ،اگه میتونی خودت با یه مشاور کاربلد صحبت کن ،از رفتار های دیگه اش هم ...

نه یبار دیگه هم یجا گیر زده بودم دیدم کارتم خالیه صد تومن گفتم برام کارت به کارت کن نکرد لعنتی راجعش تاپیک زدم به روی خودش نیاورد هیچ ناراحتی هم نداره نه بحثی بوده نه دعوا دیگه تحملشو‌ ندارم 

ببین جدی بشین فکر کن ، بالاخره الان که با هم آشنا نشدین ، همیشه همینطوری بوده یا اولین بارش بود ؟ 

مثلا من خودم یه بار ساعت ۲ نصفه شب گوشم شدید درد گرفت ، به شوهرم گفتم من دارم میرم دکتر ، گفت باشه برو😐😐 ، حتی نگفت باهات بیام . منم تنها و پیاده رفتم درمانگاه و برگشتم . بعدا که بهش گفتم اینجوری شده فلان روز ، اصلا قبول نمیکرد ، میگفت مگه میشه من ساعت ۲ نصفه شب تو رو تنها فرستاده باشم 😐😐😐

منظورم اینه که بعضی وقتا مردا ذهنشون مشغوله ، فکرشون کار نمیکنه ، حواسشون نیست یه رفتاری میکنن که جالب نیست ولی اگه روال همیشگیه زندگیتون هست ، اون موقع فرق داره و باید یه فکر جدی تر بکنی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ببین جدی بشین فکر کن ، بالاخره الان که با هم آشنا نشدین ، همیشه همینطوری بوده یا اولین بارش بود ؟ مث ...

دقیقا

ما الان از کل زندگی استتار خبر نداریم که

کل جوانب باید سنجید.

مکالمه هاشون چطور بوده 

حالا اینجا هم هممون داستانمون ۱ طرفه تعریف میکنیم😂

ببین جدی بشین فکر کن ، بالاخره الان که با هم آشنا نشدین ، همیشه همینطوری بوده یا اولین بارش بود ؟ مث ...

باشه اینم در نظر میگیرم 

ولی تا جایی که دیدم ذهنش برای بقیه کار می‌کنه 

نه گلم من یه چیزایی از این دیدم که این رفتارهاش برام حکم بی اهمیتی داره مثلا اگه می‌گفت مواظب خودت ب ...

باید این رفتارشوبرمبنای بقیه رفتارهاش قضاوت کنی...مثلا شوهرمن از زمان عقد بشدت مراقب رفت وآمدم بود وحساس بود بشدت مثلا توعقد ی بارمجبورشد منو با اسنپ بفرسته خونه کل یک ساعتو باهام تلفنی حرف زد تارسیدم همش نگران بود تو گوشی هم چک میکرد که مثلا ماشین کجاها داره میره‌ منم ذوق داشتم که چقدر براش عزیزم و نگرانمه وحواسش هست..اما بعدها که رفتیم زیری سقف فهمیدم مشکل داره کلا و شکاک و بد دله ...براهمین اینجا نمیشه کسی نظرخاصی بهت بده وکمکی هم بهت نمیکنه ممکنه علکی بدبینت کنن...خودت باید بفهمی با توجه به بقیه رفتارهاش و مهمترازهمه باهاش صحبت کن و بپرس ببین واقعا پشت این رفتارش چیزی هست یانه شاید شوهرت هم دلیل قانع کننده ای داشت واصلا دلیلش اتفاقا برمبنای دوست داشتنت بوده

مثلا همین رفتارای بیمارگونه شوهرم شک و بددلیش که بشدت روانیم هم کرده و سرهرچیزی سوال جوابم میکنه و از هر حرکتی دنبال داستان درآوردن و خستم کرده ذلم کرده خودش بشدت اعتقاد داره که ازروی دوست داشتن زیاد وعشق بینهایته حالا نمیدونه باعث شده من ازش متنفربشم 

باشه اینم در نظر میگیرم ولی تا جایی که دیدم ذهنش برای بقیه کار می‌کنه

بچه برادرش چند سالشه

کامنتا رو خوندم گفتم شاید ی نظر باشه به نظر من نزدیک که من پست نزارم دیدم نبود

ببین عزیزم .همسرت اگه خونه بود و تنهات میزاشت بله اون مشکل بود

ولی وقتی نیست ایرادی نداره چون چاره ای نبود

شما رو ی آدم کامل میبینه که میتونه از خودش دفاع کنه

اینطور خوبه که هم خودش دیر میرسید و هم اجازه نمیداد پاتو از خونه بیرون بزاری

من اگه از درد هم بمیرم همسرم حتی روز هم نمیزاره از خونه بیرون برم چه برسه شب.و من این رو کوته فکری میبینم و خیلی اذیتم

ولی تعجب کردم که اینجا با این پز میدن

برای کارهاتون منتظر همسرتون نمونید

تا قبل از اون چطور انجام می دادید

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

عزییم شوهر غریبه نیس که یعنی چی برد یه لگد به شکمش میزدی پا میشد

وای انقدر حالم بد بود که حوصله سرو کله زدن باهاش رو نداشتم ، فقط میخواستم زود برسم دکتر . فرض کن توی راه چند تا سگ ولگردم دیدم ، گفتم همین کمه که اینا هم بیفتن دنبالم 

بعدم رسیدم درمانگاه گفتن دکتر امشب نداریم 🤬🤬🤬

یعنی ته شانس بود اون شب 😂😂😂😂

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
وای انقدر حالم بد بود که حوصله سرو کله زدن باهاش رو نداشتم ، فقط میخواستم زود برسم دکتر . فرض کن توی ...

والا خوب باز جرعت داشتی ۲ شب

والا من شوخی ندارم شوهر نیاد با لگد و دعوا بیدارش میکنم غریبه نیس ک یه بار بگم پا نشد خودم برم

نه یبار دیگه هم یجا گیر زده بودم دیدم کارتم خالیه صد تومن گفتم برام کارت به کارت کن نکرد لعنتی راجعش ...

من این پستتو ندیدم

استاتر عزیزم این حرفتو با گوشت و خون درک کردم

بببین من با ۳تا بچه ی جایی برا پول گیر کنم آخرین نفری که بهش فکر میکنم ازش کمک بگیرم همسرمه .چون حامیم نیست

اونم میدونم آخرین نفر یا اولین نفر هم بگم بازم اهمیتی نداره چون کمکم نمیکنه

حتما تا تو دوران عقدی با ی مشاور خوب مشورت کن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

باید این رفتارشوبرمبنای بقیه رفتارهاش قضاوت کنی...مثلا شوهرمن از زمان عقد بشدت مراقب رفت وآمدم بود و ...

خب دیگه همه شوهرشون مثل شماست من یه چیزی دیدم که حرص میخورم همون‌طور ک زنها از محدودیت بیجا خوششون نمیاد. هیچ زنی از بس اهمیتی هم خوشش نمیاد. بلکه بدتر