عزیزم مردها جادوگر یا پیش گو نیستن ، یه جای مناسب بدون دعوا در مورد چیزی که تو فکرت هست و حست و نارا ...
گلم اینکه براش مهم نیست که من چه ساعتی برم بیرون ومن ناراحت شدم که نیاز به پیشگویی نداره حتی نمیگه با اسنپ برو بعد برای بقیه و خانواده خودش اینجور نیس بعدم من ناراحتی مو گفتم ک این ساعت شب ؟؟ من میترسم گفت خب نرو مگه مجبوری کردم خدا لعنتش کنه فقط
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینجا بنظرم بوی حسادت میاد،به برادرزادش اونجوری گفت چرا به من اینجوری گفت،
بزرگ شین اول بعد ازدواج کنین
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
میگم شوهرم رفته دم مرز تبریز .دم ب دقیقه مریض .منت میزاره ک داره برای ما کرا میکنه چی دارو گیاهی بدم ...
کلی سیاهدونه نیم کوب کن با بلافاصله عسل خمیر کن در حدی که کل سیاهدونه ها عسلی بشه. یه خمیر سفت سیاه. بریز تو شیشه و بذار تو پلاستیک تیره. صبح و ظهر و شب . یه قاشق مربا خوری. دوهفته بخوره، یک هفته نخوره. همین روال ادامه بده. کامل درمان میشه و هیچ مریضی نمیگیره انشاالله
یکی جواب منو بدهاینکه شوهرم اسنپ گرفت رفت خونشون ۴ صبحمنم اسنپ تنهایی ۴ صبحبرم الان یقشو بگیرم یا نه ...
بستگی داره که کلا اینجوری هست یا نه این شوهر بی همه چیز من برای دیگران دیدم مثل سگ غیرتی میشه ولی شوهر شما اگه کلا اینجوریه زیاد سخت نیست چون خودش برات اسنپ گرفته شاید مجبور شده اون ساعت