2777
2789
عنوان

همسرم ازم خواست ساعت ده و نیم شب برم

| مشاهده متن کامل بحث + 2798 بازدید | 119 پست
عزیزم بحث من دارو نیست بحث اینه حس کردم بهم اهمیت نمبده چون که یبار دختر برادرش میخواست ساعت نه شب ب ...

سوءتفاهم نشه

منظورم این بود حتما باهاش حرف زدی فکر کرده خیلی حالت بده و گفته برو دارو بگیر تا من برسم

دختر برادرش چند سالشه مگه؟ ممکنه شما رو یه آدم بالغ در نظر گرفته که توانایی مراقبت از خودتون رو دارید یا اینکه در شرایط خاص مثل وقتی حالتون بده بالاخره باید یه اقدامی کرد.

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفت خب نرو

عزیزم مردها جادوگر یا پیش گو نیستن ، یه جای مناسب بدون دعوا در مورد چیزی که تو فکرت هست و حست و ناراحتی که داری مستقیم صحبت کن ،حست رو بهش مستقیم بدون عصبانیت و با مهربانی بگو ،من اوایل نمیگفتم و همش باعث ناراحتی ام میشد ،الان در مورد احساساتم رک باهاش صحبت میکنم ، شما هم از این روش برو شاید جواب داد ،باید با کمی آزمون و خطا قلق و اخلاق همسرت دستت بیاد 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
نمیشه پز شوهرتو تو تاپیکای تعریف از شوهر بگی؟؟؟؟؟

اتفاقا شوهرمن من پزدادنی نیست رفتارای غلط زیاد داره خواستم به این خانوم بگم رفتار شوهرش اول زندگی خیلی غلطه شمام سریع جبهه نگیرو حمله نکن

دیگه نمی‌خوام حرف بزنم

عزیزم شما هنوز اول راهی تو زندگی مشترک همه مسائل با صحبت حل میشه نمیخوام حرف بزنم نداریم اینجوری همه سوتفاهم ها رو هم تلنبار میشه تبدیل به مشکل غیرقابل حل میشه 

خب دقیقا برای همین سخت میگیرم هر زنی این حس رو دوست داره که همسرش نگرانش باشه و حس کردم ایشون خیلی ...

نگیره دلت عزیزکم بیا از جنبه مثبت فکرکنیم ایشونو دوستت داره این چه افکاری که فکرمیکنید چون یکبار اینو گفته یعنی مهم نیستیدیا هرمورد دیگه منم بارها قبل بارداریم همسرم میگفت فلان جام خودت میرسی بری انجام بدی میگفتم باشه مشکلی نیست درواقع اون لحظه اصلا اون لحظه حوصله انجامش رونداشتم غرم میزدم ولی بازم میرفتم انجام میدادم درهرصورت منظورم اینه اصلا سخت تگیر فکرای بیخودی هم نکن دلتم نگیره همه چیز یکنواخت نبود ونیست