2777
2789
عنوان

یکیو دوست دارم ولی عراقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 173 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هم شهریتم اصلا نرو اگر واقعا میخاستت نمیگف بیا عراق ی همکار داشتم با ی عراقی دوست شده بود و وعده ازدواج و اینا بعد آخر سر فهمید پسره ی باندن تو عراق خیلی براش درد سر شد دادگاهیو شکایت و اینچیزا پسره زنگ میزد سرکار تهدیدش میکرد و...

منم هم شهریتم اصلا نرو اگر واقعا میخاستت نمیگف بیا عراق ی همکار داشتم با ی عراقی دوست شده بود و وعده ...

یا خدا 

ایشالا خبری نباشه منکه نمیرم خواستم ببینم کسی رفته میدونه اونجا چطوره یا نه اخه منم میترسم بخام برم

منم میترسم بلایی سرم بیاد حالا نمیدونم چکار کنم بتونم بهش کامل اعتماد کنم که برم از چه طریقی بتونم ب ...

اصلا چرا میخوای بری ببینیش بگو ما همچین چیزی نداشتیم دختر بره دیدن پسر یه شهر دیگه....اینو به عقلت بفهمون که رفتن به بصره اشتباه محضه مگر اینکه خودت میخوای چیز جدیدی تجربه کنی.تجاوز.گروگان گرفتن...برده جنسی شدن.و در نهایت مردن .خود دانی شایدم هیچ کدوم این چیزا نباشه ولی این رابطه بزار تو ایران به نتیجه برسه نه تو بصره و عراقی هایی که ذاتا از ایرانیا متنفرن

یا خدا ایشالا خبری نباشه منکه نمیرم خواستم ببینم کسی رفته میدونه اونجا چطوره یا نه اخه منم میترسم بخ ...

ن اصلا اصلا ب هیچکس اعتماد نکن این چیزا خیلی زیاد شده مراقب باش مخصوصا عراقیا ایرانیای خودمون قابل اعتماد نیستن ن دیگ کشورای دیگ مثل عراق..