2777
2789
عنوان

یکیو دوست دارم ولی عراقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 172 پست

[QUOTE=362040956]یا خدا  ایشالا خبری نباشه منکه نمیرم خواستم ببینم کسی رفته میدونه اونجا چطوره یا نه اخه منم 

عراق هیچی نداره فقط بوی گند و کلی زباله .با جوانانی بیکار .سیگاری.و عربام سرشون یکی نمیگیره چندتا باید داشته باشن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر شما خودت چهره ی زیبایی داری،تو همین مملکت هم میتونی ازدواج خوبی داشته باشی،عجله نکن…حتما فرص ...

خاستگار داشتم ولی هر سری اون چیزی که میخام نبودن اکثرا قبلا با یکی بودم ۳ سال ولی هیچی نداشت شرایط نداشت ولش کردم

ینی به قیافش میخوره غیر قابل اعتماد باشه؟ واییی همه دوستام همینو بم میگن کههه

فقط به خودت اعتماد کن.و اینکه اگر میخوای رابطه ت به نتیجه برسه همه ش ازش بخواه که خودش بیاد ایران....اینجوری بهتره.اگرم یه جایی بیخیال شد.شمام بیخیال شو.عاشقش که نیستی .ازش خوشت میاد فقط.

مطمئن باش بخوادت خودش میاد 

اصلا چرا میخوای بری ببینیش بگو ما همچین چیزی نداشتیم دختر بره دیدن پسر یه شهر دیگه....اینو به عقلت ب ...

من غلط کنم بخام همچی چیزای تجربه کنج😂

بهش میگم خودش بیات بهتره منکه بهش گفتم میترسم بیام و این چیزا هی شرو میکنه چرت و پرت که اینجا خیلی امنتیت داره و ترست از چیه و فلان🤣

فقط به خودت اعتماد کن.و اینکه اگر میخوای رابطه ت به نتیجه برسه همه ش ازش بخواه که خودش بیاد ایران... ...

نه عاشقش نیستم در حدیه که خوشم اومده ازش فعلا از رفتار خوبش و چمیدونم پولدار بودنش و قیافش خوب بیشتر از اینکه مودب بود خوشم اومد

دوستم یه بیمار داشت دختره هرمزگان زندگی میکرد.پسره عراق.

اومده بود دندانپزشکی دندوناشو درست کنه.دختره ماه بود.پسره اصلا بهش نمیومد...ولی عاشق هم بودن..فک کن از عراق تا بندر  میومد

دوستم یه بیمار داشت دختره هرمزگان زندگی میکرد.پسره عراق.اومده بود دندانپزشکی دندوناشو درست کنه.دختره ...

من از این شانسا ندارم 😂 تازه بصره و ابادان نزدیک بهمدیگه هستن تا مرز رد کنه تو شهرمونه😂😂😂 گشادیش میشه بیات

استارتر خدا چرا من دسترسی ندارم یکی بزنمت سر عقل بیای.این کجاش گوگولیه...البته سلیقه ت قابل احترامه.ولی پسره در حدی نیست که شما با این همه زیبایی و وقار بری بصره دیدنش