2777
2789
عنوان

یکیو دوست دارم ولی عراقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1787 بازدید | 172 پست
منم از همین میترسم تا حالا هم نرفتم اصلا سمت عراق چون خانوادم اجازشو نمیدن بخام برم عراقولی به قیافش ...

وای من تو آرزوی کربلا و نجف رفتن دارم پرپر می رنم 

پولش رو ندارم اگر پولش رو داشتم دونفر دیگه هم جور می کروم می رفتم 😍

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی خداوکیلی از خود تعریف نباشه منم زشت نیستما از خداشم باشه عاشقم شه🤣🤣🤣

نه عزیزم قطعا زیبا بودی که توجهش جلب شده بهت پیام داده...

اما بنظرم هرچیم باشه اختلاف فرهنگ وجود داره یکم سخت میشه واس ازدواج...

امیدوارم هرچی صلاحته پیش بیاد با آدم دلخواه و خوب💖

آدما از هرچیزی که دنبالش ضربه میخورن...

آدم پولدار خوبه اما پولداری که خسیس باشه خوب نیست

باید دل خرج کردنم داشته باشه طرف...

وای چقدر به خلافکار ها میخوره😂😂😂😂اصلا نرو این قورتت میده هرجا گیرت اورد

وای ینی ایطور ادمی بش میخورهههه 😂😂😂😂

گیرم اورد اینجا فکنم ترسید قورت بده میخات منو گیر بیاره ببره اونجا هههه فکر کرده خیلی زرنگه نمیدونه با یه ایرانی طرفه🤣🤣😅

نه عزیزم قطعا زیبا بودی که توجهش جلب شده بهت پیام داده...اما بنظرم هرچیم باشه اختلاف فرهنگ وجود داره ...

از لحاظ فرهنگی فکر نکنم زیاد باشه زیاد اطلاعات ندارم ولی تو این مدت اختلافی نداشتیم گرچه ۲ ماه خیلی کمه و اصلا نمیشه شناخت

ولی واقعا من دنبال همچی ادم بودم که پیدا نمیکردم دوس داشتم از لحاظ ظاهری و مادی خوب باشه🥲🥲🥲

از لحاظ فرهنگی فکر نکنم زیاد باشه زیاد اطلاعات ندارم ولی تو این مدت اختلافی نداشتیم گرچه ۲ ماه خیلی ...

بنظرم نرو اصلا

نه بخاطره تجاوز و داعش و قاچاق و این حرفا که واقعاهم ترسناکه

بخاطر این نرو که بزار اون بیاد ببین چقدر میتونه تحمل کنه این داستانو...متوجه میشی قصدش چیه... بگو خب دلتنگمی تو بیا من ی دخترم نمیتونم بیام کشور دیگه ای...ببین چقدر رابطه رو ادامه میده،اگه زود کات کنه معلوم بوده دنبالش رابطه اس... اما اگه تحمل کنه این شرایطو بیاد... باز بهتره