2777
2789
عنوان

ميخام برم دعا بكيرم برا شوهرم

313 بازدید | 51 پست

كه هم شراكت با برادرشو تموم كنه هم بره جاي دور كار از صب تا شب عر روز سال كاره دست اخرم داداشاش ميخورنش اصلا خرجيم كه تو خونه ميكنه منتشو سر من ميزاره به همه جيم ايراد ميكيره هيج محبتي نداره دارم خفه ميشم از دستش

ازگجامیگیری منم بگیرم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ دعا تاثیر کرد بمنم بگو نرو فقط الکی پول میدی دیشب شمردم بیست جا حضوری غیر حضوری دعا گرفتم هیچی نش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااااا پشتکارتو عشقه 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
اگ دعا تاثیر کرد بمنم بگو نرو فقط الکی پول میدی دیشب شمردم بیست جا حضوری غیر حضوری دعا گرفتم هیچی نش ...

بقران من از اونايي بودم كه كسي ميخاست اين كارو كنه ميزدمش باورت ميشه ولي ديكه حونم به لبم رسيده با اينكه ميترسم و دلم رضا نيست عقلم ميكه يه كاري بكن

ازگجامیگیری منم بگیرم

تو شهركون يكي هست كه خيلي كارش درسته ولي بدر جاريمه و بدر زن همون برادرشوهرم كه با شوهرم شريكه بايد جاي ديكه برم تو انلاين نميشناسي

دگ اینکه همش گره بیاد تومشکلم ک هی آویزون دعا نویسا بشم ورود موکل ها ب خونه زندگیم خیلی میترسم

موکل چیع دیگه 

نه بابا بیخیال ایقد همه میگیرن ـمنم دوست دارم بگیرم ادم مطمن ک جواب بده نمیشناسم

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)