2777
2789
عنوان

ميخام برم دعا بكيرم برا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 51 پست
کسی ک کارش خوب باشه سراغ نداری والا ثوابه لبه پرتگاهم دیگ🥺

ن عامو من اصلا تا حالا سمت اینا نرفتم اما مادر شوهرم حرفه داره🤣🤣🤣

ولی خو نمیتونم بگم شماره دعانویستو بده خو🤣🤣🤣

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو شهركون يكي هست كه خيلي كارش درسته ولي بدر جاريمه و بدر زن همون برادرشوهرم كه با شوهرم شريكه بايد ...

نه بخدا نمیشناسم شمارشومیدی؟

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
موکل چیع دیگه نه بابا بیخیال ایقد همه میگیرن ـمنم دوست دارم بگیرم ادم مطمن ک جواب بده نمیشناسم

یکی رو میشناسم چند بار رفت پیش دعا نویس خودش میگه شبها خواب جن میبینم یه بارم می‌گفت شب خونه تنها بودم یه جن رو تو بیداری دیده بود

عکس پروفایلم چهره وحشت زده کودک مظلوم فلسطینی هست پس از حملات جنگنده های اسراییلی .   
چ موکلی تورو خدا من بیست جا گرفتم پس کو موکل عصابمم خورد کردی

حالاچرا اعصابت خورد شد من خودم این حس بدو دارم و برای آبجیم که دیده برام تعریف کرده البته بیچاره آبجیم نمی‌گرفت مادرشوهر عفریتش‌براش‌میگرفت الان بعد ۶ سال ک مادرشوهرش مرده تو اتاقی ک مادرشوهرش زندگی می‌کرده کسی دست ب وسایلا نزده دگ آبجیم بعداین همه مدت می‌ره جمع می‌کنه لای وسایلاش دعا پیدا می‌کنه ک اسم خواهرم توش‌بوده بچه آبجیم شبگردی پیدا کرده بود تو تایمی ک مادرشوهرش زنده بود بچه جاریش اصلا ب چشم دیده بود از اون چیز ها  (برای عروساش کلا دعا می‌گرفته)بخدا الآنم گورخیدم یادش افتادم