سلام،من ۱۷سالمه مجردم ،غروب رفتم دکتر متخصص زنان برای اینک تاحالا پریود نشدم ازم ازمایش وسونو گرفتن و گفتن ک من الا تخمک ندارم و باردار نمیشم😭و فقد دارم گریه میکنم و حس میکنم دیگ امیدی ندارم ب زمدگی،ایا کسی تجربه ای داشته؟😭😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ن😭تابستون کلی ازمایش دادم تا ژنتیک و اینا حدود۳تومن هزینه ازمایشا شد و بردیم دکتر گف هنو وقت داری و ...
ععزیزم بریم پیش دکترای خوب و با تجربه که خیلی معروف هستند هم آزمایش نشون بدین هم سونوگرافی انجام بدین هم یه سری زمایشات دیگه هست که این مورد رو مشخص میکنه نمیشه فقط صرفاً از روی این مسئله صحبت کرد
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ععزیزم بریم پیش دکترای خوب و با تجربه که خیلی معروف هستند هم آزمایش نشون بدین هم سونوگرافی انجام بدی ...
اگه هم خواستید برید طب سنتی پیش یه متخصص خوب طب سنتی که تحصیلات عالیه داشته باشه
توکل به خدا انشالله یه دکتر خوب براتون واسطه شه به حق حضرت محمد یه راه حل خوب برای مشکلتون پیدا شه
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
فرقشون چیه؟من انقد حالم بد بود فقد تنا چیزی ک شنیدم این بود ک تخمکام دیده نمیشن رشد نکردن و بچه دار ...
اگه خواستید تاپیک اخرمو بخونید