2777
2789
عنوان

نامزدمو امتحان کردم شماره داد

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 38 پست

خب قطعا کار شما اشتباه بوده که امتحانش کردی

چون مردا از این کار متنفرن

و از طرفی اینکه فکر کنه بهش شک کردی هم حس بدی بهش میده

ولی در رابطه با ریکشنی که ایشون هم به این مسئله داشتن ...

میتونید ی بهونه بیارید که بهش شک کردید که اینکارو انجام دادید ببینید علاقش بهتون حقیقیه یا نه .

بنظرم همین اول زندگی تکلیفتون با همچین ادمی مشخص بشه خیلی بهتر از حتی ی روز اضافه تر کنارشون موندنه!

حتما در این زمینه باهاشون صحبت کنید

و بهشون بگید برای این اینکارو کردید که از علاقش بهتون باخبر بشید و مطمئن بشید که فقط به شما فکر میکنه و دنبال هول بازی نیست..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما کار اشتباهی کردید

اینم دوباره خانم مقصر شد.؟اینهمه شوهرا امتحان میکنن دلشون قرص بشه اینم مثل اونا

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
تو چرا نگرانی اخه؟ تو چرا فکر میکنی اشتباه کردی؟ اون گند زده و نباید جواب می‌داده و سرافکنده بیرون ا ...

میترسم آخر قصه مقصر من بشم بگن چرا این کارو کردی

حالم خیلی بده بخدا

نه بهش نگو چون جبهه میگیره در مقابلت و میگه ( من میدونستم تو بودی فقط خواستم ببینم تا کجا میخوای ادامه بدی) ! اونوقت بده هم میشی!! 

شمارشو داد ؟ یا خودتم شماره دادی؟ اگه بهت پیام داد و گفت حالا زنگ بزن و شماره بده بگو منم پیش نامزدم هستم و الان نمیشه بذار واسه بعد ، تا ببینی در مقابل اینکه میدونه نامزد داری چیکار میکنه !! و باز ادامه بده ببین آخرش چی میشه شاید اینجوری خواسته امتحان بده، نمیدونم این سیاست من بود به هر حال 🖐🖐🐤😊

اینم دوباره خانم مقصر شد.؟اینهمه شوهرا امتحان میکنن دلشون قرص بشه اینم مثل اونا

گلم در اینجا بحث زن و مرد بودن نیست

نفس امتحان کردن چه برای مرد و چه برای زن اشتباهه

دلیل علمی و روانشناسی داره که توضیحش از حوصله ی من خارجه اما میتونید با یک زوج درمانگر ارتباط برقرار کنید تا براتون توضیح بده

در کل ما انسان ها( زن و مرد تفاوتی نداره) خودمون برای خودمون دردسر می افرینیم

و کلام اخر اینکه انسانی که هرز میپره از کارنامه ی گذشتش، رفتار، کلام و نگاهش مشخصه و اگر کمی اگاهی از سواد عاطفی مون رو بالا ببریم نیاز به این روش ها نیست.

میترسم آخر قصه مقصر من بشم بگن چرا این کارو کردیحالم خیلی بده بخدا

باید سعی کنی با شناختی که از اخلاقش داری یه سیاستی کار بذاری که گوهش بشه خوراکش و بی افته به غلط کردن و بشه بار اول آخرش