2777
2789
عنوان

نامزدمو امتحان کردم شماره داد

343 بازدید | 38 پست

خانوما بخدا قسم کاربری اولم نیست هزاران بار تعلیق شدم برای پربازدیدی هم نیومدم فقط کمک می‌خوام ازتون 

به نامزدم پیام دادم تو یه برنامه کلی چت کردیم حتی شمارشم داد و شماره خواست ازم گفتم خودم زنگ میزنم بهت 

گفت بزار خودم بهت بگم بعد زنگ بزن شاید پیش نامزدم (یعنی من)باشم 

من کار اشتباهی کردم؟

بهش بگم که من بودم یا ممکنه پیشش خراب شم؟

چیکار کنم

بخدا دستو پام داره میلرزه کمکم کنید توروخدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب گندی زده ازش جدا شو ولیییی تروخداااا گولت نزنه بگه نههه دیگه تکرار‌نمیکنم ببخشید غلط کردم بهونه بیاره بگه میدونستم تویی داشتم شوخی میکردم 

فقط جداشو چون ادم خیانتکار هیچوقت خیانتو نمیزاره کنار

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂

تو چرا نگرانی اخه؟ تو چرا فکر میکنی اشتباه کردی؟ اون گند زده و نباید جواب می‌داده و سرافکنده بیرون اومده از امتحان . دست پیش بگیر و نترس و دعواش کن . چون خیانت همش این نیست که بره بغل یکی دیگ بخوابه این چیزا عدم تعهد طرف مقابل و نیرسونه

آره حتما برو بگو عذرخواهی هم بکن😑

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿