2777
2789
عنوان

نقد فیلم بی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 68 پست
این فیلم بر اساس واقعیت بود و به نظر من یک چیزی این وسط مشکوک بوده یا دختره زنده هست و یک کاری کرده ...

سلام عزیزم خوبی یه کاربری خیلی تگتون کرد توی تاپیکش 

تونستید کمکش کنید ؟

اون اخر که پدرش گریه میکرد و می‌گفت گوه خوردم و بگو و پسره که می‌گفت بگید بابام بیاد اونجا نمی‌دونست ...

اون صحنه ای که گفتن خون دختره توی وان پیدا شده و مامانش گریه کرد گفت مادر 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب صد در صد نویسنده و کارگردانش رفتن با خانواده دختره و پسره مصاحبه کردن

نرفتن بخاطر همین الناز شاکر دوست تو جشنواره فجر داد بیداد میکردن چون خانواده دختره شاکی شدن بدون اجازه فیلم ساختن نذاشتن بره جشنواره

فیلم بی بدن دوتا داستان بود  در اصل دوتا داستان واقعی 

اون قسمت پخش شدن عکسا و مشاجره اش با پسره سر عکسا مال یه دختر دیگه بوده که به دست دوست پسرش کشته میشه ...چون خانواده غژاله شکایت کردن که دایتان دختر ماست و بی اجازه ساختن یکحاهاییشو تغییر دادن

دعوای ارمان و غزاله در اصل سر مهاجرت غزاله بوده

من اونجا که مادره داشت قیمه میخورد گوشتارو جدا کرد تاچن وقت از گوشت خوردن حالم بدمیشد

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چون تو فیلم پدر بهش گفت یه هیچ عنوان لو نده من ازادت میکنم سر اطمینان به پدرش گفت بعدجسد تیکه تیکه کرده بودت میگفت کجا انداخته  تو واقعیتم میگن باباش ادم دم کلفتی بوده که دیر اعدامش کردن دندون پزشکم بوده ولی خیلی چیزاش مثل واقعیت نبوده مثل اسماشون مثل شغلشون اینا

این که گفته بابام بیاد باید می گذاشتند باباش بیاد چون احتمال داره حقیقت رو فقط می خواسته به باباش بگ ...

نمیدونم حس خیلی بدی بود اشک می‌ریختم و نمی‌دونستم این اشک ها برای کدوم کاراکتره

حالا ی فیلم دیگه بود

اونم بر اساس ی پرونده

به نام لانتوری

برای باج گیری و اینا ، پسر یه خانم رو شوهرش(بابای بچه نبود) میده ب دوست دخترش که بده ب یکی قایم کنه یمدت.

بعد کسی که بچه رو قایم کرده میمیره طی یه سانحه و هیچکس نفهمید بچه کجاست و چی ب روزش اومد..

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
کل داستان فیلم توی واقعیت اتفاق افتادهولی راجب اینکه پسره نگفت منم اعصابم خورد شد دلمم بودن واسه مام ...

نمیدونم چرا حاضر شد اعدام شه ولی اعتراف نکنه

یکی از کاربرا گفته انقدر دختررو وحشتناک قایم کردن که جرعت نداشتن بگن

در کل من برداشتم این هست که دختره زنده هست و یک قضیه مشکوکی هم پشت این ماجراست

ولی بازش نمی کنم اما الهی که همه چیز وافعا دست اون بالاترین قدرت یعنی خدا باشه، چون خدا خودش دیگه می دونه چکار کنه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
این که گفته بابام بیاد باید می گذاشتند باباش بیاد چون احتمال داره حقیقت رو فقط می خواسته به باباش بگ ...

باباهه کل داستان رو میدونست...

چون از پشت دیوار زندان میگفت ،همچیو بگو بهشون بابا

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم