2777
2789
عنوان

نقد فیلم بی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ثابت نشد ولی واقعا یه بچه عقل اینو نداره که اینکارارو کنه یکی دیگم پشت این ماجرا بود پس چه کسی نز ...

من برداشتم از فیلم این بود که کلا پدره کشته

شاید پسره تا آخرین لحظه خواسته فداکاری کگه

فقط خدا میدونه چه اتفاقی افتاده

مگه واقعی بود

اره 

داستانش واقعیه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

این فیلم بر اساس واقعیت بود 

و به نظر من یک چیزی این وسط مشکوک بوده 

یا دختره زنده هست و یک کاری کرده پسره چیزی ازش می دونسته و از روی عشق زیادیه دختره نمی خواسته دختره مشکلی واسه ش پیش بیاد 

یا دختره واقعا کشته شده و پسره از روی عذاب وجدان هیچ اعترافی نکرده 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

چون پسره تنها قتل و انجام نداده..

و باباش احتمالا هم دست بووده.

اگه می‌گفت باباشم گیر میفتادد...

بعدم وکیلشون گفته بود تا جنازه پیدا نشه حکم قصاص نمیاد و پسره فکرمیکرد دارن میترسونش..

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

من برداشتم از فیلم این بود که کلا پدره کشتهشاید پسره تا آخرین لحظه خواسته فداکاری کگهفقط خدا میدونه ...

نبابا این که نیست کارخودپسره بود کدوم پدری میشینه پسرشوجای خودش اعدام کنن ولی کلا خانواده پسره هیچ حقی نداشت ولعنت به کسایی ازاینا دفاع میکنن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اون اخر که پدرش گریه میکرد و می‌گفت گوه خوردم و بگو و پسره که می‌گفت بگید بابام بیاد اونجا نمی‌دونست ...

این که گفته بابام بیاد باید می گذاشتند باباش بیاد 

چون احتمال داره حقیقت رو فقط می خواسته به باباش بگه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹