2777
2789
عنوان

از فکره پسره خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 23 پست
بگو جلو همون جمعی که بهت توهین کرده جلو همون جمعیت بیاد عذرخواهی کنه ازت

این خوبه فقط اینطوری دلی میبخشمش 

ولی اگه کینه گرفت چی ؟

چون تو همون بحث فهمید وضع مالی اوکی ندارم کلا بحث سر پول دادن اینا بود اگه اینو کینه کنه بعدا هی متلک بندازه چی 

خودم به این خاطر دوست دارم دیگه کلا باهاش حرف نزنم

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این خوبه فقط اینطوری دلی میبخشمش ولی اگه کینه گرفت چی ؟چون تو همون بحث فهمید وضع مالی اوکی ندارم کلا ...

بگو توهمون جمع عذر خواهی کنه ولی بعدش دیگه باهاش مثل قبل نشو ..خیلی سرد برخورد کن 

بگو توهمون جمع عذر خواهی کنه ولی بعدش دیگه باهاش مثل قبل نشو ..خیلی سرد برخورد کن

اره اینطوری خوبه 

تا اون باشه یادبگیره همه پدر مادرش نیستن که لوس بازیا و توهیناشو بپذیرن

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

کینه هم بیخود کرده بگیره ...اون حق نداشت توهین کنه

خیلی خوشم میاد از حرفات قوت قلب گرفتم❤️ اینقد این دخترای خوابگاه دو روزه برا من قیافه گرفتن داشت کم کم باورم میشد مقصر منم تنها دلیلشونم پولداریشه من که میدونم ولی مدام میگفتن نباید اونطوری میگفتی

خیلی خوشم میاد از حرفات قوت قلب گرفتم❤️ اینقد این دخترای خوابگاه دو روزه برا من قیافه گرفتن داشت کم ...

خواهش میکنم...من در جریان  جزئیات حرف هاو دعواتون نیستم ولی اون حق توهین نداشته ...از،این به بعد هم محل نده بهش فقط بگو به یه شرطی میبخشم که عذرخواهی تو جمع کنی بعدش تورو به خیر مارو به سلامت    

خواهش میکنم...من در جریان جزئیات حرف هاو دعواتون نیستم ولی اون حق توهین نداشته ...از،این به بعد هم ...

باشه عزیزم

خیلی ممنونم از راهنماییت ❤️