2777
2789
موچی الان خیلی ترند شده و دردسر و کثیفیش کمه. ولی باید ببینی علاقه داری یا نه من نداشتم. شکلات درآمد ...

شکلات به نظرم بهتره 

به نظرت خوبه برای شروع؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بله عزیزم من متوجه شدم شما علاقه نداشتی به اینکارو اون کمر درد، ضعف اعصاب و تحمل نکردن کرکثیفیِ بعد ...

الان شنبه سفارش کیک تولد دارم قبول کردم من چون آدم حساسی هستم نباید یکم خامه ام حباب بیفته یا شارپ نیست واسم تحملش سخته. 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم اگر بخوای اول از درست کردن کیکای تولد شروع کنی خیلی عالیه و پر درامد تر.همینطور میتونی برای خو ...

قبلا کیک خیلی درست میکردم متاسفانه افسردگیم شدت گرفت ولش کردم ممنون وقت گذاشتی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بستگی به وزن و سبک و طرحی که مشتری بخواد دارهو بستگی به اینکه چه فیلینگی مدنظرشون باشهمثلا برای فیلی ...

فیلینگ موز. گردو. شکلات چیپسی و سس شکلات؟ 

الان مثل قبل نیست که همه بتونن کیک تولد خانگی بخرن میخرن نه زیادمردم میگن میریم از بیرون می‌خریم ارز ...

بیرون هم همچین ارزون نمیدن .

یه مینی کیک تولد خیلی عادی که شاید قد کف دست باشه و شاید حداکثر نیم کیلو وزنش باشه رو حدود ۲۰۰-۳۰۰ هزار تومن از قنادی ها میخرن درحالی که اگر شما مثلا به غرفه های شیرینی خونگی باسلام یا هر اپلیکیشن دیگه ای سر بزنید میبینید که با قیمت پایین تر میشه خریداریشون کرد🤔

الان شنبه سفارش کیک تولد دارم قبول کردم من چون آدم حساسی هستم نباید یکم خامه ام حباب بیفته یا شارپ ن ...

وسواس فکری رو باید بزاری کنار😁

نمیگم کار رو تمیز درنیار ، اتفاقا خیلی هم خوبه که انقدر احساس مسئولیت میکنی

اما یادت باشه که توی کارهای هنری این چنینی نمیشه که همچی بی نقص باشه

اللخصوص اینکه شما به اسم کیک خونگی درحال فروش اون محصول هستید و قطعا کسی که به شما سفارش میده اطلاع داره که شما وسایلای دم دستی و ساده ی خونگی رو دارید نه وسایل بزرگ و پیشرفته تر و دقیق ترِ قنادی هارو .

آره خوبه.

مرسی از وقتی که گذاشتی

بیرون هم همچین ارزون نمیدن .یه مینی کیک تولد خیلی عادی که شاید قد کف دست باشه و شاید حداکثر نیم کیلو ...

مردم بخاطر 20 الی 30 تومان شده میرن بیرون و میگن گرون میدی.

هیچ فکرش نمیکنن زحمتی که واسه اونکار داری میکشی چقدره. 

قبلا کیک خیلی درست میکردم متاسفانه افسردگیم شدت گرفت ولش کردم ممنون وقت گذاشتی

شاید چون نتیجه ی دلخواهتو نمیگرفتی و لطمه به اعتماد به نفست باعث شد افسردگیت بیشتر بشه،درسته؟🙁

شاید چون نتیجه ی دلخواهتو نمیگرفتی و لطمه به اعتماد به نفست باعث شد افسردگیت بیشتر بشه،درسته؟🙁

نه زندگیم بهم ریخته اس عزیزم 

ولی واسه کیک و شیرینی خیلی زیاد ذوق داشتم همیشه تو فکرم بود یه کافه کوچولو واسه خودم داشته باشم