2777
2789
عنوان

امشب بعد دوسال مادرشوهرو خواهرشوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 95 پست
الان شوهرت کینه نگرفته؟ حرمت ها از بین رفته چطور میتونید کنار هم زندگی کنید ؟ بچه داری؟

چشمش دربیاد میخاست عرضه میداشت خواهرشو جمع میکرد

زنذکی؟؟ چ زندگی خواهر هی.... نه یچه  ندارم

اها.‌. اونا خیلی با ما فرق داره رسم و رسومشون.. امیدوارم روز ب روز زندگیتون بهتر بشه عزیزم😍. و خوشح ...

اره درسته کوردیم ولی خیلی فرق داریم باهم اینا سرخوشن خوشبحالشون ماها خیلی متعصبیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشمش دربیاد میخاست عرضه میداشت خواهرشو جمع میکردزنذکی؟؟ چ زندگی خواهر هی.... نه یچه ندارم

رابطه بینتون خیلی داغون شده دادگاه و قمه کشی و ضرب و شتم و ...کینه و کدورت و زخمی هست که خوب نمیشه کاش فعلا پای بچه ای وسط همچین زندگی باز نکنی 

البته تصمیم با خودته ولی تا دلت باهاش صاف نشده آینده یه بچه نابود نکن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
رابطه بینتون خیلی داغون شده دادگاه و قمه کشی و ضرب و شتم و ...کینه و کدورت و زخمی هست که خوب نمیشه ک ...

اصلااااا قرار نیس پای بچه بیاد وسط من از شوهزم کینه دارم

رابطه بینتون خیلی داغون شده دادگاه و قمه کشی و ضرب و شتم و ...کینه و کدورت و زخمی هست که خوب نمیشه ک ...

خیلی ترسیدم یه خونی دست داداشمو بگیره تمامممم مردم شهر مارو نگا میکردن خیلی وحشناک بود

خیلی ترسیدم یه خونی دست داداشمو بگیره تمامممم مردم شهر مارو نگا میکردن خیلی وحشناک بود

می‌دونم ما هم عرب خوزستانیم همین دو روز پیش سر ناموس چند نفر ریختن تو خونه یه نفر کشتنش دور اطرافم دیدم 

ولی دیگه همچین قضیه ای هم باشه دست دختر میگیرن میبرن نمیزارن بمونه چون کینه میگیرن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
کاش مسیر زندگیتو تغییر بدی . تو ک هم کینه شو داری هم بچه نمیخوای برا چی موندی حتما دوسش داری نمیت ...

نه جایی ندارم که برم

برم کجا تو اون خونه اوه اوه با اون پدر بیشرف برادرای وحشیم تا نفسامو بشمارن

یادمه دختر داییم طلاق گرفته بود انقد عذابش دادن ک اخرش خودسوزی کرد خانوادم اصلا خیلی عجیبن مدام با ق ...

وااای خدای من چقد وحشتناک روحش شاد باشه  . پس بمون زندگیتو بساز کینه رو از دلت بیرون کن ببخش تا ارامش بگیری . 

وااای خدای من چقد وحشتناک روحش شاد باشه . پس بمون زندگیتو بساز کینه رو از دلت بیرون کن ببخش تا ارام ...

شوهرم عین سگ از خانوادم میترسه گفتم بمونم حداقل اینجا کتک نمیخورم خونه پدرم جهنم واقعیه