2777
2789
عنوان

امشب بعد دوسال مادرشوهرو خواهرشوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 95 پست
ولی بخدا من اگه بحث آبروم باشه هیچی برام مهم نیس شوهر چیه ولش میکنم بخدا

حق داری.. ابرو واقعا مهمه.. چرا سره هیچ و پوچ بره

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
آخ آخ.. درک میکنم... کلی زحمت و تلاش برای گرم نگه داشتن محبت خونه .. عشق ورزیدن خونه داری و بچه داری ...

اون شب که داداشام عموهامو پسرعموهام با قمه امدن دوماه خونریزی داشتم از بس بهم استرس وارد شده بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون شب که داداشام عموهامو پسرعموهام با قمه امدن دوماه خونریزی داشتم از بس بهم استرس وارد شده بود

عزیزممم😢😢

دیگه اصلا بهشون فکر نکن تموم شده رفته و الحمدلله نتونستن یه انگ کثیف بهت ببندن❤

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
عزیزممم😢😢دیگه اصلا بهشون فکر نکن تموم شده رفته و الحمدلله نتونستن یه انگ کثیف بهت ببندن❤

بعد ما یه طایفه خیلی بزرگیم تو کرمانشاه انقد میترسیدم میگفتم نکنه خون بپا بشه ولی برادرم به خواهرشوهرم یه سیلی محکم زد همیشه به اون لحظه فک میکنم

حالا بماند که پسرعموهام چقد شوهرمو کتک زدن

بعد ما یه طایفه خیلی بزرگیم تو کرمانشاه انقد میترسیدم میگفتم نکنه خون بپا بشه ولی برادرم به خواهرشوه ...

عه توهم کرمانشاهی هستی گلم؟😍

لازم بوده این اتفاقا بیفته ک یکم ب خودشون بیان.. خوبه به خیر گذشت خداروشکر

ببین من خانوادم حمایت نمیکنن جدا بشم بخدا از خودم تعریف نمیکنم منو ببینی میکی سیب سرخ دست چلاغ

همیشه همینجوری بوده متاسفانه 😒

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

عزیزی نازارگم الان اگه اسم طایفه مو بگم کاملا میشناسیدیگه خودتت میدونی مردم کلهر چطورین طرف پدرمم قل ...

قربانت گلم. اره عزیزم تااونجا ک من میدونم تعصبی و سخت گیرن. شوهرت کرمانشاهی نیست؟

بعد ما یه طایفه خیلی بزرگیم تو کرمانشاه انقد میترسیدم میگفتم نکنه خون بپا بشه ولی برادرم به خواهرشوه ...

الان شوهرت کینه نگرفته؟ 

حرمت ها از بین رفته چطور میتونید کنار هم زندگی کنید ؟ بچه داری؟ 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
نه سنندجیه

اها.‌. اونا خیلی با ما فرق داره رسم و رسومشون.. امیدوارم روز ب روز زندگیتون بهتر بشه عزیزم😍. و خوشحالم ک مکر خانواده شوهرت دامن خودشونو گرفت🤩