2777
2789
عنوان

امشب بعد دوسال مادرشوهرو خواهرشوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 95 پست
😔😔عزیزممممن راه مقابله با اینجور مردا رو هنوز پیدا نکردم.. حالا ک من دیگه شوهرم نیست اما این اخرا ...

بخدا اصلا اینجوری نبود شوهرم خیلی منو اذیت کرد قاضی بش گفت همش از بی عرضگی اقا بوده که کار به اینجا کشیده که خواهرش انقد تند رفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درکت میکنم قشنگ.. کاش این پسرای مادرذلیل اصلا زن نگیرن بخدا ما چ گناهی کردیم

منم همیشه بهش میگم که کاش می موندی بغل مادرت

جمعه بچه هام گفتن بابا ما رو ببر یه جایی روز تعطیلی، گفت نه مادرم باید بره روستا مراسم ترحیم یه فامیل خیلی دور، وظیفمه ببرمش.. 

صبح باهاش رفت شب برگشت. 

سه تا بچه داریم، فقط تحت امر اوناس. یه عمره ازشون می کشم خدا لعنتشون کنه

⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹
والا مال هر جا ک باشی همه رو شرف و آبروشون تعصب دارن انتظار دارن از شرف و نجابتت دفاع نکنی و بمونی ی ...

اون شماره برای من پیامکای ج نسی میفرستاد میخاست بی ابروم کنه نمیدونم اینا تو چه خانواده هایی بزرگ شدن که تعصب ندارن 

هوووو این اولین بارشون نبود شوهرم هبچی نمیگفت من این بار خون به پا کردم تک تکشونو کشیدم دادگاه

اووو پس خیلی وقته ازدواج کردی و اینا دخالت میکنن توی زندگیت.. تجربه ثابت کرده ادم بدذات هیچوقت درست نمیشه. خوبه خداروشکر بهانه خوبی دستت دادن راحت شدی از شرشون

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
بخدا اصلا اینجوری نبود شوهرم خیلی منو اذیت کرد قاضی بش گفت همش از بی عرضگی اقا بوده که کار به اینجا ...

الهی عزیزم😔

پس شوهر توهم مادرذلیلی بوده برا خودش.. 

خداروشکر میکنم اقلا تو تونستی ازشر خانواده بدذات شوهرت و بی عرضگی شوهرت خلاص بشی🥰😍

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
وای خداروشکر شوهرت ادمه

اتفاقا شوهرم خیلی آشغاله من برادرام تمام خانوادم پسرعموهام خاستن خواهرشوهرم ببرن سر به نیست کنن

شوهرم ترسیده خانواده من کورد کلهرن بشدتتتتت متعصب

الهی عزیزم😔پس شوهر توهم مادرذلیلی بوده برا خودش.. خداروشکر میکنم اقلا تو تونستی ازشر خانواده بدذات ...

خیلی بهش میگفت اینا دارن اذیتم میکنن نمیفهمید میگفت تو مقصری باید از مادرم معذرت بخوای

بحث ابروم بود

خدا رو شکر ک از زیر سر خودشون بلند شد 

بخدا منم انقد از خاهرشوهرام حرف شنیدم ک نگو 

بعد از مادر و پدر شوهرم ک فوت شدن کلا قطع رابطه کردم 

قسم خوردم اگر روزی خاستم دخترامو شوهر بدم ب کسی بدمشون ک خاهر نداشته باشه 

خدا رو شکر ک از زیر سر خودشون بلند شد بخدا منم انقد از خاهرشوهرام حرف شنیدم ک نگو بعد از مادر و پدر ...

ببین من وقتی خانوادم فهمیدن موضوع چیه با قمه امدن دم در خاستن خواهرشوهرمو ببرن سربه نیس کنن خانوادم کورد کلهرن بشدتتتت متعصب تو فک کن بخدا 8تا ماشین امدن شوهرم عین سگ ترسیده اگرنه این بیشرف کم منو اذیت نکرد 

منم همیشه بهش میگم که کاش می موندی بغل مادرتجمعه بچه هام گفتن بابا ما رو ببر یه جایی روز تعطیلی، گفت ...

وای خدا😢میگم میخوای یمدت از روش تایید استفاده کن ببین روش جواب میده یا نه؟؟

یعنی با روی خوش مدام رفتارا و حرفاشو تایید کنی در عین حال کار خودت هم انجام بده انجام بده ببین نتیجه میده؟؟؟

تو این موضوع مادرشوهرتم بود ؟یا مادرشوهرت بی خبر بود از کار دخترش؟

از تمام گند کارایا خبر داشت و لاپوشونی میکرد ولی شوهرم بیشرفه اگه نبود با همشون قط رابطه میکرد

خیلی بهش میگفت اینا دارن اذیتم میکنن نمیفهمید میگفت تو مقصری باید از مادرم معذرت بخوای

آخ آخ.. درک میکنم... کلی زحمت و تلاش برای گرم نگه داشتن محبت خونه .. عشق ورزیدن خونه داری و بچه داری و... اخرشم میگه اشتباه از توعه.. خیلی زور داره واقعا

آخ آخ.. درک میکنم... کلی زحمت و تلاش برای گرم نگه داشتن محبت خونه .. عشق ورزیدن خونه داری و بچه داری ...

ولی بخدا من اگه بحث آبروم باشه هیچی برام مهم نیس شوهر چیه ولش میکنم بخدا