2777
2789
عنوان

امشب بعد دوسال مادرشوهرو خواهرشوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 95 پست
مادرشوهر کیه ؟ چرا انقد خودازاری میکنی؟؟

عزیزم شوهرتون کنار شماست

همراه شماست والا شوهر من اونقد وابسته ی مادرشه، مادرش کلا وسط زندگی ماست

این که گفتین مادرشوهر کیه یه لحظه شوق کردم، آرزو کردم کاش زندگی منم یه مدت بی حضور اونا باشه واقعا

⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شوهرتون کنار شماستهمراه شماست والا شوهر من اونقد وابسته ی مادرشه، مادرش کلا وسط زندگی ماستاین ...

ببین اخه بحث ناموسی اصلا گذشت نداره اخه شوهرم میدونه من اصلاااا شوخی ندارم در این باره

عزیزم شوهرتون کنار شماستهمراه شماست والا شوهر من اونقد وابسته ی مادرشه، مادرش کلا وسط زندگی ماستاین ...

درکت میکنم قشنگ.. کاش این پسرای مادرذلیل اصلا زن نگیرن بخدا ما چ گناهی کردیم

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
ببین اخه من کاری نکردم اینا تا اونجا پیش رفتن که بمن تهمت بزنن

خداروشکر دستشون رو شده ، همه اطرافیان فهمیدن کار اون بوده؟مرضش چی بود انتر خانوم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
چه کینه ای هستی کاش رابطه رو کم میکردی اما قطع رابطه نمیکردی یک روزی پشیمون میشی که دیره روزی که گرد ...

اگر اسی هم ب عروسش جوونش  تهمت بزنه بله حقشه ک باهاش همینجور رفتار بشه 

درسته گفتن دنیا دار نکافاته ولی نگفتن بمونیم همه بیان رو سرمون پی پی کنن بعد هیچی نگیم ک مبادا بچه هامون با خودمون اینجور کنن 

عزیرم ایشون از آبروش دفاع کرده  

اگر دست رو دست میذاشت که چهار تا تهمت ناموسی هم پاش میبستن 

مثل شوهر من😔

😔😔عزیزممم

من راه مقابله با اینجور مردا رو هنوز پیدا نکردم.. حالا ک من دیگه شوهرم نیست اما این اخرا خیلیییی زبون بازی میکردم براش یعنی دیگه اصلا خودم نبودم.. شده بودم رباتی ک همونجور ک شوهرم دوست داره رفتار میکنه و همش میترسه ک مبادا ازش ناراحت بشه و بره با مادرش دوباره یه باند بشن.. ولی اشتباهه.. بنظرم باید ناراحتیو بروز داد باید بفهمن ماهم ادمیم و از این رفتاراشون که دختر۵ساله نداره دست بکشن

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
ابن خانما بمن میگن کینه ای شاید اینا رو ناموس حساس نباشن ولی ما کورد کلهریم خانوادم متعصبن

والا مال هر جا ک باشی همه رو شرف و آبروشون تعصب دارن 

انتظار دارن از شرف و نجابتت دفاع نکنی و بمونی یه مشت تهمت ب پات ببندن تا مبادا بهت نگن کینه ای 

والا منم نسبت ب این چیزا کینه ب دل میگیرم عر کی میخاد باشه