2777
2789
عنوان

بیاین هرچی چرت و پرت تو ذهنتون تو تاپیک بگید نصفهههه شببببب

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 77 پست
16,سالشه

ای خدااااا الله نگهش داره

رشتش چیه؟؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چقدر خاطرات بد ام یادم اومدباید بهش بگی مادر هروقت کسی اذیتت کرد زنگ بزن مامان میای مدرسه با ی ب ...

انقد بهش گفتم دفاع کن از خودت 

خونواده شوهرم بهم میگن دفاع😐

الان چی کار کنم 

دوفکر بهتر از یه فکره 

به مدیر بگم و خودمم به پسره همکلاییش حرف بزنم بگم تکرار کنی میزنمت صدا سگ بدی😐خوبه؟

خیلی دوست دارم خودم ببافم ولی میترسم خوب در نیاد

وایسا عکس شالگردنم بفرستم که اولین باره اینجوری بافتم انقدرررررر قشنگ دراومده همشم از اینترنت یاد گرفتم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
دنیا منو زیاد شوخی گرفته😄🤦‍♀️ولی واقعا دیگه از من گذشت تموم شدم

گاهی واقعا تمومم میشه ، اما ممکنه اون پایان انرژی روحت شروع ی برهه جدیدی از زندگیت باشه

انقد بهش گفتم دفاع کن از خودت خونواده شوهرم بهم میگن دفاع😐الان چی کار کنم دوفکر بهتر از یه فکره به ...

اگر کادر مدرسه آدمایین که عدالت برقرار میکنن و پشت گوش نمیندازن ایده خوبیه

اگر نه که ی سرفصلی بهشون بده بعدم خودت برو با بچه عه صحبت بکن 

بد ترسونده یا تهدید کرده

من که هر شب میوفتاد روم خیلی وقت بود ک نبود بازم دو شیع میوفته روم اینسری طولانی تره

ایشالله امشب و شبای دیگه هرگز برات تکرار نشه عزیزم

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
عهههههه مرسیییی ازتتتتتتتت ووووویییی یعنی فسیل خاورمیانه بشم😂😂

نه عزیزم میتونی بچه ها و نوهاتو زود شوهر بدی و زن بگیری براشون اینجوری میتونی چند نسل بعد خودتو ببینی

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
ممنون تولید محتوا الکترونیکی رشته بسیار سخت زیرمجموعه کامپیوتر

ااااییی جااان

براش ی قوطی درست کنید درش جمله های انگیزشی بنویسید

مثلا اینکه تو بهترین رشته خودت میشی ، تو بهتری و فلان ترین کس میشی ، هر روز بعد از هر درس خوندن ی جمله از اون قوطی برداره ، ماچش کنید بهش افتخار کنید حتی کوچکترین نمره شو بهش تبریک بگید و بهش نشون بدید حتی با نمره کم ام با ارزشه 

کاری که مادرم با من کرد و خودم از نمره منفی نه به عشقشون رسوندم به بیست

نه عزیزم میتونی بچه ها و نوهاتو زود شوهر بدی و زن بگیری براشون اینجوری میتونی چند نسل بعد خودتو ببین ...

نحوه تشکیل نسل های بعدی را نام ببرید چهار نمره 😂😂😂😂

اگر کادر مدرسه آدمایین که عدالت برقرار میکنن و پشت گوش نمیندازن ایده خوبیهاگر نه که ی سرفصلی بهشون ب ...

ترسونده سر اینکه پسرم تو بازی برنده شده

پسرمو ترسونده که به مدیر میگم حرف بدی بم زدی 

پسرم ساعت ۵ونیم کلاسش تموم میشه 

زنگ زدن گفتن تب داره بیا ببرش خونه

نگو با پسره حرف نزن که حرف میزنم و حرف بدم بش میگم

پسرمم میگم دیگ احترام نگه ندار کسی اذیت کرد تو بیشتر اذیت کن