2777
2789
عنوان

بیاین هرچی چرت و پرت تو ذهنتون تو تاپیک بگید نصفهههه شببببب

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 77 پست
آیت الکرسی بخون،موقع خوابت اطرافت فوت کندرکت میکنم،خیلی حس بدی داره!

تجربع داشتی؟ دلیلشو میدونی بخدا کلافع شدم مدام میوفتاد روم هر شب خیلی وقت بود دگ نبود بازم دو شبه ک میوفته روم باز

چرا دوستم باهام رو راست نیست ولی نمیتونم قطع رابطه کنم!

چون وابستگی به آدمی پیدا کردی

ازمن به تو نصیحتی که ی روزی پشت سرم دعام میکنی بابتش ، هیچ آدمی روی زمین برات خیر نداره

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گشنمهبه اینکه چی بخورم میفکرم☹

پاشو ی آبمیوه بخور

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
ای قربونت برم من مادر منم یهویی گاهی تو شوک میوفتم میبینم ایییییی دل غافل ساعت ۲ و خورده ایه😂😂😂

خدا نکنه قربونم بری😚خدا صدسال عمر با عزت بهت بده مادر جان،نوه نوه هاتو ببینی الهی 

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
امروز خیلی خوب بود با دوستم رفتیم بیرون ناهار خوردیم خیلی خوش گذشت ولی شب یه ضد حال خیییلی بد خوردم ...

ولی همیشه ی خوشی دیگه میاد میشوره میبره

نگران نباش خدا بزرگه اینجوری نمیمونه در هر لحظه و در هر ثانیه روزگار در حال چرخشه

کاش دخترم به درس وهدف بیشتردل ببنده

ایجاد انگیزه کن

نذار فکر کنه این ی تکلیف و زوره که درس بخونه

بذار بفهمه این علم افرینش که داره یادمیگیره

بدار متوجه بشه برای رسیدن به هدف تحصیلی آیندش باید این دوره از اطلاعات گرفتن بگذرونه

با هم شرط بذارید اگر ی درس خوب درک کنه ی کارتون ببینید

به این فکر میکردم که کاش بافتنی بلد بودم واسه اولین یلدای پسرم براش یه لباس بافتنی میبافتم

من دارم شالگردن میبافم واسهههه خودم

تو گوکل و یوتیوب و آپارات اموزشش هست

والا عرض کنم از معده درد تاالان بیدارم پسرم کلاس اولیه همکلاسیش ترسونده بودش از مدیر و معاون پسرم از ...

وای چقدر خاطرات بد ام یادم اومد

باید بهش بگی مادر هروقت کسی اذیتت کرد زنگ بزن مامان میای مدرسه با ی بهانه ای اونجا بهم بگو تا حقتو بگیرم پسرم حق گرفتنیه نه زیر پا گذاشتنی

چ مهربون ممنونم خدا برای خانوادت حفظت کنه❤️

قربونت بشم الهی دور سرت بگردم ، انشاالله فردا بهترین خبرای ممکن بگیری

خیلی وقته دیگه حرفی ندارم برام خنده دار شده اصلا بشینم با خدا حرف بزنم

شاید زیاد دنیارو جدی گرفتی

خدا نکنه قربونم بری😚خدا صدسال عمر با عزت بهت بده مادر جان،نوه نوه هاتو ببینی الهی

عهههههه مرسیییی ازتتتتتتتت ووووویییی یعنی فسیل خاورمیانه بشم😂😂