parpari717 مدیر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 3906 عنوان بیاین هرچی چرت و پرت تو ذهنتون تو تاپیک بگید نصفهههه شببببب | مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 77 پست دلم گرفته دشوری ام دارم فکر آینده ام تو ذهنم 😂😂بدترین حالت ممکننشما امروز چیکار کردید؟ اتفاق خوب روزتون چی بود؟ به چیفکر میکنین الان؟ بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂 امروز | 00:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 8206 به اینکه چقدر لذت بخشه بخوابم تاابد به اینکه کاش منم آدم بودم یا خدا نیستی مگه 🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
parpari717 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 3906 همینکه امروزبسلامتی گذشت وخودم وخانوادم سالمیم الهی شکر روزخوبی بوده الحمدالله الهی الله همیشه روزاتونو پر از عشقش کنهههه بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
parpari717 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 3906 حالم خوش نیست دعا کن حالم خوب شه،امید به زندگی داشته باشمهزار برابزش به خودت برگرده🦋 الهی به حق پهلوی حضرت زهرا خوب بشی:) بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
شبه_تاریکی عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 2665 دو شبع بختک میوفته روم آیت الکرسی بخون،موقع خوابت اطرافت فوت کندرکت میکنم،خیلی حس بدی داره!
فاطیما756711 عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 1324 به این فکر میکردم که کاش بافتنی بلد بودم واسه اولین یلدای پسرم براش یه لباس بافتنی میبافتم خودت باش! مگه خودت چشه؟
rooniiii عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 2776 عمدا خواستم نپرسم تا یادتون نندازمخب انشاالله خیر ، بعد از هر بدی خوبی مادر ، بگو ببینم چی شد والا عرض کنم از معده درد تاالان بیدارم پسرم کلاس اولیه همکلاسیش ترسونده بودش از مدیر و معاون پسرم از ترس گفته مریضم زنگ بزنید مامانم بیاد ببرتم خونه قسمت بدترش اینه توخونه اینو بم گفت نه مدرسه😡
یک_عدد_بدبخت_یک عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 597 ای من فدات بشم مادرچرا چه اتفاقی افتاااااد دوست داری بگییی چ مهربون ممنونم خدا برای خانوادت حفظت کنه❤️
parpari717 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 3906 به اینکه چقدر لذت بخشه بخوابم تاابد به اینکه کاش منم آدم بودم وقتی تا ابد میخوابیم ما میمونیم و خدا الانم شبیه سازیش کن ، بشین هرجور زبونت میچرخه با صاحب ضربان قلبت حرف بزن بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 8206 دو شبع بختک میوفته روم لعععععههنت به بختک من یبار شدم تاحالا هیچ وقت یادم نمیره 🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
فاطیما756711 عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 1324 دو شبع بختک میوفته روم تو یه نایلون یه ذره اسفند بریز بذار زیر بالشت راحت میشی خودت باش! مگه خودت چشه؟
parpari717 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 3906 تا الان داشتم دستبند درست میکردم یسر اومدم نی نی سایت تاپیک شمارو دیدم نوشتی نصف شب نگام افتاد به سا ... ای قربونت برم من مادر منم یهویی گاهی تو شوک میوفتم میبینم ایییییی دل غافل ساعت ۲ و خورده ایه😂😂😂 بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
serendipiti555 عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 1805 وقتی تا ابد میخوابیم ما میمونیم و خدا الانم شبیه سازیش کن ، بشین هرجور زبونت میچرخه با صاحب ضربان قل ... خیلی وقته دیگه حرفی ندارم برام خنده دار شده اصلا بشینم با خدا حرف بزنم
هانیل_۱۴۴۴ عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 829 دو شبع بختک میوفته روم منم اینطوری بودم از وقتی قبل خواب سوره ناس و فلق میخونم دیگه اتفاق نیفتاد واسم