2777
2789
عنوان

بیاین هرچی چرت و پرت تو ذهنتون تو تاپیک بگید نصفهههه شببببب

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 77 پست
به اینکه چقدر لذت بخشه بخوابم تاابد به اینکه کاش منم آدم بودم

یا خدا نیستی مگه

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینکه امروزبسلامتی گذشت وخودم وخانوادم سالمیم الهی شکر روزخوبی بوده

الحمدالله 

الهی الله همیشه روزاتونو پر از عشقش کنهههه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
حالم خوش نیست دعا کن حالم خوب شه،امید به زندگی داشته باشمهزار برابزش به خودت برگرده🦋

الهی به حق پهلوی حضرت زهرا خوب بشی:)

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
عمدا خواستم نپرسم تا یادتون نندازمخب انشاالله خیر ، بعد از هر بدی خوبی مادر ، بگو ببینم چی شد

والا عرض کنم از معده درد تاالان بیدارم 

پسرم کلاس اولیه همکلاسیش ترسونده بودش از مدیر و معاون 

پسرم از ترس گفته مریضم زنگ بزنید مامانم بیاد ببرتم خونه 

قسمت بدترش اینه توخونه اینو بم گفت نه مدرسه😡

به اینکه چقدر لذت بخشه بخوابم تاابد به اینکه کاش منم آدم بودم

وقتی تا ابد میخوابیم ما میمونیم و خدا 

الانم شبیه سازیش کن ، بشین هرجور زبونت میچرخه با صاحب ضربان قلبت حرف بزن 

دو شبع بختک میوفته روم

لعععععههنت به بختک من یبار شدم تاحالا هیچ وقت یادم نمیره

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
تا الان داشتم دستبند درست میکردم یسر اومدم نی نی سایت تاپیک شمارو دیدم نوشتی نصف شب نگام افتاد به سا ...

ای قربونت برم من مادر منم یهویی گاهی تو شوک میوفتم میبینم ایییییی دل غافل ساعت ۲ و خورده ایه😂😂😂