2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جیغ داد فریاد مشت زدن به بالشاشپزی نقاشی کردن رنگ امیزیچی بهت ارامش میده؟

من همیشه وقتی نا اروم بودم میخوابیدم برای فراموش کردن اون موقعیت ولی الان حتی خوابمم نمیبره . بخوابمم همش کابوس

میدونی حتی موزیکم میزارم تک تک ملودی هاش انگار رگای مغزمو میترکونه . در این حد نابودم

☹️☹️منم الان دلم گرفته ،عجیب میدونی چیه گریم دیگه نمیادیه هفتس داغونم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

با خدا حرف بزن

اسمون ونگاه کن با خدا درد و‌دل کن

نماز بخون

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
من همیشه وقتی نا اروم بودم میخوابیدم برای فراموش کردن اون موقعیت ولی الان حتی خوابمم نمیبره . بخوابم ...

خوب گفتم با خدا حرف بزن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
مشکل چیه واقعا؟

22سالت باشه . کلی درس خونده باشی ولی خانوادت نزارن کار کنی

نزارن تو اجتماع باشی

اینقدر حبست کنن تو خونه که تا 22 سالگی یه بار با دوستات بیرون نرفته باشی. در نتیجه اصلا دوستی نداشته باشی

تو رابطه ای باشی که بهت خیانت بشه در اوج عشق

22سالت باشه . کلی درس خونده باشی ولی خانوادت نزارن کار کنینزارن تو اجتماع باشیاینقدر حبست کنن تو خون ...

بیخیال بابا 

همه اینا میگذره

بایکی ازدواج میکنی که درک داشته باشه و همه چی حل میشه

بیخودی روزگار خودتو سیاه نکن

میدونی از تنهایی زیاد دارم تموم وجودمو بالا میارمهمیشه همین کارو میکنم ولی امروز دیگه بریدم

همه تنهان من یه رفیق دارم کیلومترها ازهم دوریم چندسال هم وندیدیم گاهی فقط چت

باورکن دو سه روز حتی ازخونه بیرون نرفتم

هیچکس نمیتونه حال تورو خوب کنه خودت برای خودت ارزش قائل شو و برای حال خوبت تلاش کن