2777
2789
عنوان

التماس میکنم جون عزیزتون بیاین کمکم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 34 پست
هیچکدوم از هکرای مجازی حقیقی نیستنبعد تو برای هک شدن توسط ی هکر قلابی رفتی از ی هکر قلابی دیگه سوال ...

آآره فکر میکنم هدفش ترسوندنم بود باز گفت لختی ترین عکس گالریت چیه بفرست ببینم😐منم نفرستادم و گفت پس گوشیتو برام پست کن تا درستش کنم گفتم خب بهتر نیست به پلیس بگم گفت نه اصلا😐😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آآره فکر میکنم هدفش ترسوندنم بود باز گفت لختی ترین عکس گالریت چیه بفرست ببینم😐منم نفرستادم و گفت پس ...

بنظرم دیگه اصلا پیگیرش نباش‌

الانم سعی کن اروم باشی

باور کن اتفاقی نمیوفته

میدونم خیلی اذیت میکنه فکرش 

ولی الان به جز اون ۷۵۰ هیچ چیزی رو از دست ندادی قول میدم بهت که همینطوره

چجوری باید گزارش بدم؟

به شماره ی ۰۹۶۳۸۰ زنگ بزن و شکایتتو ثبت کن.

پیشنهادم اینه که با چند تا شماره ی مختلف به این شماره زنگ بزنی و ثبت شکایت کنی تا تعداد شکایتا بالا بره و زودتر پیگیری کنن.

از شما که دیگه گذشت

ولی حداقل نفرات بعدی توی تله ی این چیزا نیوفتن

بنظرم دیگه اصلا پیگیرش نباش‌الانم سعی کن اروم باشیباور کن اتفاقی نمیوفتهمیدونم خیلی اذیت میکنه فکرش ...

خدا از زبونتون بشنوه

باور کنین اصلا دستام میلرزه من خیلی زود باورم الان با حرفای همونی که ازش پرسیدم و گفت هک شدی از همون موقع دارم گریه میکنم😭

خدا از زبونتون بشنوهباور کنین اصلا دستام میلرزه من خیلی زود باورم الان با حرفای همونی که ازش پرسیدم ...

اخه دختر عاقل

تو انگار رفتی از یکی از همکارای همون‌شخصی که پولتو بالا کشیده و فکر میکنی هکت کرده داری راجب هک شدن سوال میپرسی

اینا هیچ اطلاعاتی از این چیزا ندارن.

فقط با پیگیری کردنش الکی بیشتر خودتو نگران میکنی

اگر اس ام اس های بانکیت فعال نیست فعال کن تا خیالت راحت باشه پولی از حسابت برداشت نمیشه

و همونطور که گفتم اگر میتونی مبلغ حساب بانکیت رو جا به جا کن به ی کارت دیگه، موقتا ، تا وقتی که خیالت راحت بشه خبری نیست

اخه دختر عاقلتو انگار رفتی از یکی از همکارای همون‌شخصی که پولتو بالا کشیده و فکر میکنی هکت کرده داری ...

نه بابا من اصلا نگران کارت بانکیم نیستم چون خداروشکر هیچی نداره😐😂

من نگران عکسامم یا مثلا اینکه همه جوره چکم کنن

نه بابا من اصلا نگران کارت بانکیم نیستم چون خداروشکر هیچی نداره😐😂من نگران عکسامم یا مثلا اینکه همه ...

ای خدا من فکر کردم داری حرص و جوش حساب بانکیتو میخوری

خب دختر خوب اگر انقدر نگران عکساتی

یا کلا حذفشون کن یا اگر میخوایشون بریز داخل گوشی یکی دیگه از اعضای خونواده، یا لب تاب یا فلش مموری خودت.