2777
2789
عنوان

قبول دارین بعضی از چهره ها گرونن و بعضیا ارزون⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 66110 بازدید | 879 پست
میگن فحش و بنداز صاحبش برداره احتمالا شما همون چهره ی پر عملی که ازهمه بیشتر بهت برخورده!!!نوش جونت ...

شما چرا انقدر کینه داری نسبت به عملی ها؟

خدایی نکرده بهت خیانت شده با یه دختر عملی؟

من خودم عمل نکردم ولی شما خیلی خیلی بد داری صحبت میکنی

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صب کن

چقدر باید صب کنم؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اره عزیزم فدای سرت گفتم ک الان میریزن سرت سه سوت ترکوندن متاسفم

عا ممنون 

واقعا نمدونم چیشد ی کاربر که اومد بی دلیل توهین کرد

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
چراااااا؟

وای فان بود عزیزم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

بعضیام با عمل قشنگ میشن ولی خیلی خیلی کم پیش میاد مگه اینکه زمینه ی خوبی داشته باشن

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
من یجوریم اگه لباس میلیاردی بپوشم و قیافمم عمل کنم بازم مثل صغرا خانوم میشم ....💔

منم اصلا قیافمو دوست ندارم دماغم خیلی رو مخمه نمدونم اگ یکم کوچیکتر بود میمردم یا نمیشد نفس بکشم🥺💔💔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
بی اغراقققق خیلیییی خوشگلی و قیافه شیکی داره

وای خودا مرسی عزیزم احساس میکنم از ته دل گفتی بخدا انقد قشنگ گفتیااا❤️😍😂

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

ول کن عزیزم بحث نکن باهاشون نمیدونم چرا واقعا بعضیا انقد نسبت به کسایی که عمل میکنن انقد گارد دارن ه ...

من خودم هیچ عملی ندارم ولی کسی که توهین کنه به عملی ها به نظرم خودش هم دوست داره عمل کنه ولی شاید هزینش رو نداره