2777
2789
عنوان

قبول دارین بعضی از چهره ها گرونن و بعضیا ارزون⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 65474 بازدید | 879 پست

چهره گرون و ارزون نه ولی چهره با کلاس و بی کلاس بله ....تو هنرپیشه ها هم زیاد داریم بعضی ها با اینکه چیز خوشکل آنچنانی تو صورتشون ندارن همه اجزا معمولیه چهرشون باکلاسه بعضی ها هم با وجود اینکه اجزا صورتشون خوشکله اما چهرشون بی کلاسه ....با کلاسی چهره زیاد ربطی به خوشکلی نداره ....تنها هنرپیشه ایران که چهرش با کلاسه هدیه تهرانی هست با اینکه اجزا صورتش معمولیه و برعکسش به نظرم نیکی کریمی با اونهمه زیبایی ،هنرپیشه خوشکل خیلی داریم ولی چهره و استایل  با کلاس مثل هدیه تهرانی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در کل تو چهره های شیک و خاص دو چیز به نظر شخصی من وجود داره ،، یکی پیشونی بلند یکی پشت چشم برجسته ..‌این دو تا چهره رو خاص میکنه ...پوست و مو خوب هم مهمه و البته لاغری ....لاغری مثل لیلا حاتمی و همون هدیه تهرانی شیکشون کرده 

خب که چی ؟ چیو میخوای ثابت کنی 

اونای که به نظر تو زیبا نیستن بمیرن ؟ بس کنید 

تموم کنید این بحث زشتی و زیبایی رو 

از این همه آدم با این تفکرات شرمنده خودم میشم ، ملاک زیبایی رو کی تعیین میکنه ؟ زیبایی سلیقه ای هست هیچ زیبایی بالا تر از درون آدما نیست انقدر انسان ها رو از هم تفکیک نکنید 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

نیکی کریمی هم چهره باکلاسی داره

بله منم ازش خوشم میاد تونقشایی هم که بازی میکرد نقش خانمهای ثروتمندوباکلاس بیشتر بهش میومداصلا خود همین مرجان محتشم پروفت🤗

به خدانقش دختر دهاتی هم که بازی کرد لامصب بهش میومد زن ارباب بشه😂😂توی فیلمی بازی کرده بود اسمش یادم نیست نقش ی دختر باکلاسو ثروتمندو بازی میکرد

چهره گرون و ارزون دیگه چه اصطلاحی😐هرکی یجور دیگه مهم ذات به خدا

همينو بگو

حقيقتا چقدر افكار پوچ و پست و احمقانه زياد شده

بعد چقدرم اومدن تأييد كردن صحبتشو

درک و شعور پایینم حدی داره 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️