2777
2789
عزیزم آدمی که ۲۰ میل خرج عروسیش کنه کل سرمایه اش این نیست که بگه بذارم بانک بعدا پول داشته باشم حتی ...

درسته میدونم:)اما خدایی وقتی میشه کیف کرد باهاش چرا خرج یه شبش کرد؟

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
واسه گرفتن پرنسس سوفیا یک میاایارد خرجش میشه؟فامیل ما عروسی گرفته بود واسه دختر ۱۶ ساله ۱۵ میلیارد ...

😂😂۱۵ میلیارد؟؟؟ 

داداش ما تو مشهد خونه وکیل اباد بهترین منطقه ۱۵ ۲۰ میلیارد 

مگ ی عروسی چقدر خرج داره ته تهش ۴۰۰ میلیون 

یک میلارد عروسی اخه؟؟؟ شما دختر پادشاهی؟؟؟ 

شما ی تور کل اروپا بری میشه ۱۵ میلیارد خونه پرش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله آدم ها متفاوتن. بعضی ها دوست دارن مراسم مجلل بگیرن و زیاد خرج کنن و ... ولی بعضی ها اصلا علاقه ا ...

منم اصلاااا دوست ندارم 

من یکیو بخوام راضیم یه سرویس ساذه بگیرم با یه رینگ حلقه🙂فقطططط منو بخواد اخلاقش خوب باش من باهاش بیرون فلافل و نوشابه هم میخورم تو پارک 🙂🚶

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
درسته میدونم:)اما خدایی وقتی میشه کیف کرد باهاش چرا خرج یه شبش کرد؟

شاید اینجوری کیف میکنن خب.. با پولای دیگه شونم کیفای دیگه😂😂من به شخصه شوهرم پولدار باشه با یه عروسی رویایی کیف میکنم تا اینکه نگهش دارم برم تور ترکیه:)😂

شاید اینجوری کیف میکنن خب.. با پولای دیگه شونم کیفای دیگه😂😂من به شخصه شوهرم پولدار باشه با یه عروس ...

تفکرا متفاوته،

من پولو برا خودم خرج کنم خوشحال تر میشم تا شکم فامیل🙂😅

منم اصلاااا دوست ندارم من یکیو بخوام راضیم یه سرویس ساذه بگیرم با یه رینگ حلقه🙂فقطططط منو بخواد اخل ...

امیدوارم اون فردی سر راهت قرار بگیره که در کنار هم آرامش داشته باشین و خوشبخت بشین. 💚💙💖

واقعا ی میلیارد زیاده ؟؟؟ورودیه تالار داداشم پونصد شد فقط بیست میلیارد خرج کرد ازنامزدی تا ماه عسل

باشه تو گفتی مام باور کردیم😔🤣👌 

۲۰ میلیارد تو وکیل اباد مشهد بهترین منطقه اپارتمان لوکس میدن 

بعد شما خرج عروسیتون اینه😂😂جوک نگو دختر خوب 

با ۲۰ میلیارد ملت طلا فروسی میزنن

😂😂۱۵ میلیارد؟؟؟ داداش ما تو مشهد خونه وکیل اباد بهترین منطقه ۱۵ ۲۰ میلیارد مگ ی عروسی چقدر خرج دار ...

باز خوبه بالاشهرم هستی یادآوری حرف میزنی

والا منم مشهدم. مث اینکه یا واقعا اونجا نیستی یا خیلی ساله عروسی دعوت نشدی😂دیگه فامیلای فقیرمون هم دیدیم ۵۰۰ دادن به هتل اخر طبرسی! که میدونی کجاست 

حرفا میزنیا

بنظرم اینجا اصلا بحث مالی نکن چون هیچ کمکی نمیشه بهت فقط ادم میگه وای من کجا زندگی میکنم چقد همه لارجن ما بدبختیم فقیریم😁

ی امار بگیر ک چندتا تیکه ای ک میخواین چه مدلی میخواین و قیمتشون چقدره تو نت قیمت حدودی هس

و امار هم از مهمونای عروسی و تالاری ک دوس دارین و چیزایی ک مدنظرتونه مثل ارایشگاه و لباس و اینا بگیر دستت میاد خوبه یا نه

اینجا ی عده فقط عروسیشون سی چهل میلیارد شده لباسشون فقط ی میلیارد اجارش بوده یخچالشون فقط ۳۰۰ میلیون شده... ادم افسردگی میگیره فقط 🤣

باشه تو گفتی مام باور کردیم😔🤣👌 ۲۰ میلیارد تو وکیل اباد مشهد بهترین منطقه اپارتمان لوکس میدن بعد ش ...

والا که من تو همین مشهد خونه تا پنجاه میلیاردم دیدم دو میلیاردم دیدم. شاید دور و بریای شما کم خرج و اینان خب..

دلیل نمیشه چون ندیدین بقیه اینطوری نباشن

باز خوبه بالاشهرم هستی یادآوری حرف میزنیوالا منم مشهدم. مث اینکه یا واقعا اونجا نیستی یا خیلی ساله ع ...

من نگفتم وکیل اباد زندگی میکنم گفتم وکیل اباد قیمت خونه ها انقدره

بنظرم اینجا اصلا بحث مالی نکن چون هیچ کمکی نمیشه بهت فقط ادم میگه وای من کجا زندگی میکنم چقد همه لار ...

چقد فاز میگیرن بعضیا. باز بعضیام واقعا انگار تو غار زندگی میکنن طرف اومده میگه کل خرحای عروسی خوببببب ۴۰۰ تومن میشه تو داری بلوف میزنی.

خب عزیز من من و تو که نداریم میتونیم با ۴۰۰ سر و. ته یه عروسی فقیرانه رو تو پایین شهر جمع کنیم درسته. دلی همه که مث هم نیستن