2777
2789
چقد فاز میگیرن بعضیا. باز بعضیام واقعا انگار تو غار زندگی میکنن طرف اومده میگه کل خرحای عروسی خوبببب ...

واقعا هم با ۴۰۰ میشه بستگی داره کجا بخوای عروسی بگیری وچطور

شهرستان ما باب شده همه شام عروسی میکس میدن با سالاد و نوشابه و اینا درعوض مهمون بیشتر دعوت میکنن معمولا زیر ۴۰۰ نفرنیستن توی بهترین تالار ک واقعا هم بروزه و جدیده با همین مبلغا میشه عروسی گرفت هزینه تالارش میشه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عروسی و عقد و شام ... ندی 

جهیزیه خیلی خیلی معمولی بگیری میشه 

اگر بخوای حتی خیلی سطح پایین مراسم بگیری 

خیلی از پولت کم میشه 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
بله کافیه ولی اینجانی نی سایته وهمه حقوقابالای ۲۰۰ الان میگن یه ملیاردفقط پول لباس عروسه

آرههه گل گفتی😂اینا از ما بهترینا هستن🤣

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
اره والا😂😂😂بعداخرین تاپیکشون اینه یارانه کی میریزن 😂😂شایدماهم حرف ازیارانه بزنیم ولی ادعاشوندار ...

تالار یه تومنی مرکز استان هست که دیگه اسمش تالار نیس عمارته شام هم میدن.تالار 200 تومنی هم هست دیگه طرف خودش خودش دو دوتا چارتا میکنه حالا این بنده خدا تاپیک زده ببینه آیا میتونه عروسی بگیره یانه ملت کلا زدن ناامیدش کردن بیچاره رو🤣

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
تالار یه تومنی مرکز استان هست که دیگه اسمش تالار نیس عمارته شام هم میدن.تالار 200 تومنی هم هست دیگه ...

اره بخدا مردم نمیدونم چرا توهمه چی نظرای چرت میدن الان این بنده خدامیره بانامزدش دعوا ک تومیتونی بایه ملیاردفقط عروسی بگیری اون بیچاره هم ناامیدمیکنه

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم نامزدی ندارم برای پسرداییم پرسیدم

ی شهرو بهم ریختی 🤣