2777
2789
عنوان

کاری ک مامانم باهام کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 21 پست
منی که فقط ۷ سالم بود و مامانم داشت از خونه پرچم می‌کرد بیرونی چی؟با اینکه ۱۹ سالمه ولی هنوزم یادم م ...

اوه ازین کتک و جیغ و داد ک زیاد داشتم!چندروز پیش داشتم فکر میکردم کلا من خاطره خوبی ندارم از بچگیم

مامان من بزووووور من وشوهر داد 

خودش ۲۳ ۲۴ سالش بود ازدواج کرد لیسانسشو گرفت 

بمن ک رسید ۱۶ سالگی شوهرم داد و بدبختم کرد!نمیگم از شوهر راصی نیستم ولی اینقدر بهم سخت گذشته تویه خانواده خیلی وحشی و بدی افتادم ک اگر بچه نبودم یاخانوادم پشتم بودن میتونستم ازپسشون بربیام ولی خب همش شد عقده برام

من نینیمو بعدخیلی وقت از امام حسین ع و علی اصغر ع گرفتم.ارزومه مشکل مالی شدیدی ک پیش روم هست حل بشه وطلبیده بشم  بابچم برم بین الحرمین شکلات پخش کنم.اخه بچمو از دهه اول محرم دارم❤برای مشکلاتم دعا کنید مشکل مالی ای ک پیش اومده توانم و گرفته.دعا کنید حل بشه خواهش میکنم

اگه ارزون بر می داشتم بهم می گفتن چرا به چیز آشغال پول بدی؟؟ پول هات را جمع می کردی یک چیز خوب بخری

اگه گرون بر می داشتم بهم می گفتن

چجوری دلت اومد اینهمه پول بدی؟؟

با همین پول سه تا از همین مارک ضعیف ترش را می دادن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه دلیل اصلی احساس کمبود داشتن کشتن ذوقامون تو وجودمون که همشون کشته شدن، من با خانواده ها مخ ...

من‌متاسفانه حس میکنم شبیه مامانم شدم

دارم بچمو میبرم تراپی خودمم قصد رفتن دارم 

امیدوارم بچم راصی باشه ازمن

من نینیمو بعدخیلی وقت از امام حسین ع و علی اصغر ع گرفتم.ارزومه مشکل مالی شدیدی ک پیش روم هست حل بشه وطلبیده بشم  بابچم برم بین الحرمین شکلات پخش کنم.اخه بچمو از دهه اول محرم دارم❤برای مشکلاتم دعا کنید مشکل مالی ای ک پیش اومده توانم و گرفته.دعا کنید حل بشه خواهش میکنم
اوه ازین کتک و جیغ و داد ک زیاد داشتم!چندروز پیش داشتم فکر میکردم کلا من خاطره خوبی ندارم از بچگیمما ...

:"))))

در وصل هم ز شوق ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

من که آنقدر مامانم تو سن کم بهم می‌گفت چرا اینو گفتی چرا اون حرفو زدی، چرا این رفتار رو کردی، چرا چ ...

منم‌دقیقاااااا مثل توام بعد یه نهمونی تا یماه فکرم درگیره ولی خب کلا ادم ارومیم بودم مامانم گیر میداد خیلی.اینقدر زبون نداشتم ک بدترین توهین ه رو از خانواده شوهر شنیدم و حتی نمیفهمیدم  نباید اینارو بشنوم فکر میکردم حقمه!

منم‌دقیقاااااا مثل توام بعد یه نهمونی تا یماه فکرم درگیره ولی خب کلا ادم ارومیم بودم مامانم گیر میدا ...

پس من خیلی دوستم کلفت بوده که هنوزم زبونمو دارم 

من زندگی خیلیییی پر تنشی رو پشت سر گذاشتم 

نه بخاطر خانواده م ، بخاطر اطرافیانم 

از عمو و گرفته تا دایی و خاله  عقده ای 

اونا دختر داشتن ، فقط میزدم تو سر من که چرا دخترت اینجوره، چرا فلان سال رو خریده ، بخدا یادم نمیره عید بود من دبیرستان بودم یه شال حریر خریده بودم ، خیلی دوسش داشتم ، داییم شاملو در آورد داد به دخترش سرش کنه، مامانمم هیچی بهش نگفت ، همیشه در حال خورد کردن من بودم ، مثلا من تعریف از خود نباشه خوشگلم ، پایین می‌گفت دختر خوشگل به چه درد میخوره دختر باید قد بلند باشه، چرا؟ چون دختر خودش فقط قدس بلند بود 

بعد اینا فقط یکبار اتفاق نمی‌افتاد هاااا، تو طول زندگیم همین بود

اما من گوشم بدهکار نبود و کار خودمو میکردم اما یادم نمیره  چقدر عوضی بودن

عموم به بابام می‌گفت جلوی دخترتو بگیر ، دختر من میبینش دیگه نمیتونم جلوی دخترمو بگیرم 

الان ۳۴ سالمه، با هیچ کدومشون در ارتباط نیستم ، بازم هر جور دلم بخوام میپوشمو میگردم و زندگی میکنم 

خانواده شوهرم از لحاظ فرهنگی با ما متفاوتن، اوایل ازدواجم میخواستن تغییرم بدن ، آنقدر دعوا کردم و تو روشن ایستادم که الان ازم میترسن 

اما تنها چیزی که نتونستم فعلا درستش کنم همین خودخوری بعد از مهمانی‌ای😓

پس من خیلی دوستم کلفت بوده که هنوزم زبونمو دارم من زندگی خیلیییی پر تنشی رو پشت سر گذاشتم نه بخاطر خ ...

من کلا تو سرخوری بودم و هستم!میدونی من تنها نوه دختری بودم سمت مامانم با ۴ تا خاله ی عقده ای!بقول تو منم خوشگلم اینا دایم داشتن برای من شوهر پیدا میکردن.فکرمیکردن چون قیافم خوشگله دیگ پسر شاه میاد خواستگاریم.برای همین از ۱۳ ۱۴ سالگی دنبال شوهر بودن برای همین اولین خواستگاری ک فقططططططططططططططط یه ماشین خوب هم نه ماشین معمولی  داشت اومد جواب دادن یادم‌نمیره ۱۵ سالم بود مامان بابام مشکلشون وحشتناک بود در حد طلاق و.... من بسیار افسرده و گرفته خالم و دیدم به داییم میگه فلانی عاشق شده اینقدر ساکته!همین حرفارو اینقدر زدن بزور مامانم عروسم کرد میگم بزور واقعا بزور بود حتی بابامم حریفش نشد.