2777
2789
عنوان

کاری ک مامانم باهام کرد

313 بازدید | 21 پست

یادمه یه نوجوون ۱۵ ساله بودم پولامو جمع کردم فکر میکنم ۲۰ هزارتومن شد سال ۹۱ رفتم ازین ست های گوشواره ریز خریدم گوشم‌کنم سر ظهر بود من کلاس اول دببرستان بودم وقتی رسیدم خونه مامانم مجبورم کرد برم پس بدم!دلیلشوهم نمیگفت ها ولی خدا میدونه چه غروری از من له شد با پس دادن اون گوشواره ک چنبار رفته بودم قیمتشو پرسیده بودم و دراخر خریده بودمش!اخ امان از مامانم و تروماهایی ک تو وجود من کاشت!

من نینیمو بعدخیلی وقت از امام حسین ع و علی اصغر ع گرفتم.ارزومه مشکل مالی شدیدی ک پیش روم هست حل بشه وطلبیده بشم  بابچم برم بین الحرمین شکلات پخش کنم.اخه بچمو از دهه اول محرم دارم❤برای مشکلاتم دعا کنید مشکل مالی ای ک پیش اومده توانم و گرفته.دعا کنید حل بشه خواهش میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدادی میگفتی پس دادمنمیومد از فروشنده بپرسه که

پولشو ازم میخواست! کلا قصدش خرد کردن غرورم بود

الان گفتن اینک پس نمیدادی برای شمااسونه

من نینیمو بعدخیلی وقت از امام حسین ع و علی اصغر ع گرفتم.ارزومه مشکل مالی شدیدی ک پیش روم هست حل بشه وطلبیده بشم  بابچم برم بین الحرمین شکلات پخش کنم.اخه بچمو از دهه اول محرم دارم❤برای مشکلاتم دعا کنید مشکل مالی ای ک پیش اومده توانم و گرفته.دعا کنید حل بشه خواهش میکنم

منی که فقط ۷ سالم بود و مامانم داشت از خونه پرچم می‌کرد بیرونی چی؟

با اینکه ۱۹ سالمه ولی هنوزم یادم میوفته دلم به حال خودم میسوزه

هنوزم شبا خوابشو میبینم و بیدار که میشم قفسه سینم درد میکنه:")

در وصل هم ز شوق ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

متاسفانه دلیل اصلی احساس کمبود داشتن کشتن ذوقامون تو وجودمون  که همشون کشته شدن، من با خانواده ها مخالفم که چرا انقدر هرچیزیو گندش میکنن و سخت میگیرن. 

درخواست دوستی نده ممنون❤

این کارا در مقابل کارایی که مامانمم کرده واقعا هیچه 😐🥲🤣

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
تو مامانتمن مامانم و خاهرمتایپکای قبلیم در مورد خاهرمو ببین میفهمی الان چقدر درکت میکنم

من حتی برادرم 

بابام مامانم

چندروز پیش به شوهرم گفتم من از اوا زتدگیم تاالان به همه اط مادر پدر تا بچم و خانواده شوهر داشتم ثابت میکردم بابا منم ادمم من و بفهمین منم برای خودم دل دارم شخصیت و ... ولی خب حیف ک هیجکس نمیفهمه ادم

هرچی دلیل و برهان بیاری هم فکر نمیکنن کار بدی کردن

دقیقا

من حتی برادرم بابام مامانمچندروز پیش به شوهرم گفتم من از اوا زتدگیم تاالان به همه اط مادر پدر تا بچم ...

وای خدا باور کن پیامتو خوندم گریم میاد همین الان به زور جلوی خودم گرفتم

انگار زندگی منو گفتی

...

من که آنقدر مامانم تو سن کم بهم می‌گفت چرا اینو گفتی چرا اون حرفو زدی، چرا این رفتار رو کردی، چرا  چرا چرا 

اعتماد بنفسم رو از بین برد 

فقط بخاطر اینکه دختر پر انرژی بودم و تمام دخترای اطرافم ساکت و آروم بودن 

الآنم که ازدواج کردم بعد از هر مهمانی به مرز سکته میرم که چرا اینو گفتم ، چرا این کارو کردم