2777
2789
عنوان

پولی که باهم کار کردیم و به دست اوردیمو میخواد برای مادرش طلا بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 45 پست

بگو چه فکر خوبی 

مامان منم طلاهاش کمن،با یه تیر دو نشون میزنم

هم مامانم استفاده میکنه هم سرمایه ست

پرروی عوضی

هنوز هیچی نشده مامانم مامانم

تااااازه اونم با پول مردم

ببخشید اعصابم ریخت بهم

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره کاملا سواستفاده میکنه ، میتونی بگی باشه عزیزم اصلا چرا زحمتش برای مامانت باشه برای مامان من میخریم ،بعد یه کوچولو نشون میده که ناراحت شده ،بعد بهش بگو ببین عزیزم من فقط یه پیشنهاد دادم و تو ناراحت شدی حق هم داری که ناراحت بشی چون این زحمت دوتامون هست ، اگه برای آیندمون بخواییم طلا بگیریم باشه برای خود من میگیریم چون بابت این پول زحمت زیادی کشیدیم ،دوست دارم نتیجشو هر روز ببینم ، پس یا بریم برای خودم  طلا بخریم یا همون زمین رو بخریم 

بهش از خانواده اش بد نگو

بگو من مخالف اینکار هستم و زمین شراکتی بیشتر مد نظرمه

با اینحال اگر دوست نداری نظر من رو اجرا کنی بذار خودم برای پول خودم تصمیم بگیرم

من زمین کوچک تر میخرم تو هم طلای آب شده بخر و بذار بانک چون طلای زینتی اجرت زیادی و داره و ضرر میشه(دیگه دست خواهر و مادرشم نمیرسه بهشون)

بعدم بگو اینجوری تخم مرغ هامونو تو یه سبد نذاشتیم و از دو جهت سود کردیم

بعدم کم کم بیارش سمت خودت استارتر و دیگه هیچ سود و درامدت رو تا زمانی که کامل ازش مطمئن نشدی بهش نسپر چون انگار داری به خواهر و مادرش میسپری

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

یعنی به نظرت پسره نمی فهمه نصفش مال شماست عقب افتاده است مگه چرا نمیگه طلا بخریم تو نگهدار فکراتو بک ...

حق

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
بگو چه فکر خوبی مامان منم طلاهاش کمن،با یه تیر دو نشون میزنمهم مامانم استفاده میکنه هم سرمایه ستپررو ...

اون به کنار انگار خود من دست ندارم که طلا بندازم🤣🤣

فکر کنم مادر و خواهرش حتما همین فکرو کردن

بنظرم شما خیلی خیلی پسره رو قبول داری این حقیقت رو نمیخوای قبول کنی طرفت یه ریگی ب کفشش هست اصلا تو قبول کردی با کدوم مدرک میتونی ثابت کنی طلا مال توعه اصلا کل ول کرد رفت چی

طرف ازدواج کرده شوهره پولشو بالا میکشه با چ جراتی تونستی کل زحمت چهار سالتو دست دوس پسر بسپری خدایی

حس منم میگه میخواد بالا بکشه و منتظر یه دعوا از سمت استارتره

باید آروم مخشو بزنه و پولش و پس بگیره بعد تصمیم بگیره با رابطه اش چیکار کنه

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

بگو زمین هم در همین حد حتی بیشتر از طلا. سود میکنه. و بیشتر از هر چیزی برامون واجب تره. و. این که هیچ نگرانی بابت گم شدنش. و دزدیده شدنش یا افت قیمت یا شکستنش نداریم. تازه یه روزی لازممون بشه و از مادرت بگیریم و بفروشیم قطعا دلمون نمیاد و. شاید ایشونم ناراحت بشن و. به هر حال. فروش طلا برا خانوما یکم ناراحت کنندست. و این که از این به بعد.   تصمیم.  برای استفاده از.  درامدمون.  فقط به دوتامون ربط داره بهتره به کسی نگی که فردا اگر نظرشون رو اجرا نکردیم ازمون دلخور. نشن.   

خودتم از این به بعد.   در امد خودتو جدا کن و هر وقت قرار شد خرج کنید یا چیزی بخرید پول رو نقدا بده و خودتو شریک کن تا کسی جرعت نکنه برات تصمیم بگیره.  از همین اول. موضعت رو مشخص کن