2777
2789
عنوان

پولی که باهم کار کردیم و به دست اوردیمو میخواد برای مادرش طلا بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 45 پست
اون به کنار انگار خود من دست ندارم که طلا بندازم🤣🤣

تو رو خدا وا ندیا 

سفت و سخت وایستا رو حق خودت

این مادر و خواهر با این پیشنهادتون

و این آقا با جسارت به زبون آوردن همچین پیشنهادی،خیلی خصوصیات بدی همین اول کاری از خودشون نشون دادن

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطوری چی بگم تا قبول کنه زمین بهتره

طلا امنیت نداره جدیدا دزدا دستگاه طلایاب دارن مستقیم میرن سراغ طلا و میدزدن 

برا دوتا از اقوام ما اتفاق افتاد 

ولی زمین هستش کسی نمیدزدتش و سودش نسبت ب طلا بهتره 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

طرف ازدواج کرده شوهره پولشو بالا میکشه با چ جراتی تونستی کل زحمت چهار سالتو دست دوس پسر بسپری خدایی

نگران نباشید برای تمام کارهام مو به مو مدرک دارم و میتونم ازش پس بگیرم فقط جهت اینکه مثلا نشون بدم بهت اعتماد دارم گزاشتم موقت تو حسابش بمونه

طلا امنیت نداره جدیدا دزدا دستگاه طلایاب دارن مستقیم میرن سراغ طلا و میدزدن برا دوتا از اقوام ما اتف ...

بگو این همه زخمت نکشیدم که حالا استرس سرمایمو داشته باشم ترجیحم زمینه و خیالم هم از بابتش راحته که هستش نه گم میشه نه دزدیده میشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یعنی به نظرت پسره نمی فهمه نصفش مال شماست عقب افتاده است مگه چرا نمیگه طلا بخریم تو نگهدار فکراتو بک ...

مردا گاهی همینقدر ساده و زودباورن فکر میکنه مادرش واقعا به فکر ماس

حس منم میگه میخواد بالا بکشه و منتظر یه دعوا از سمت استارترهباید آروم مخشو بزنه و پولش و پس بگیره بع ...

والا طرف پای پسره مونده پسره صفر بوده با همون صفرش مونده پسره صد شده ول کرده رفته اینکه دیگه شراکته خیلی راحت میتونه ول کنه بره 

حس بدی گرفتم اگر واقعا اونم اینو دوست داشت می‌گفت بیا طلا واسه تو بخریم

بهش از خانواده اش بد نگوبگو من مخالف اینکار هستم و زمین شراکتی بیشتر مد نظرمهبا اینحال اگر دوست ندار ...

فعلا اونقدر حرص خوردم از سرشب تا حالا فشارم رفته بالا🤣🤣

نگران نباشید برای تمام کارهام مو به مو مدرک دارم و میتونم ازش پس بگیرم فقط جهت اینکه مثلا نشون بدم ب ...

این اقا با این پیشنهاد نه بدرد ازدواج میخوره نه شراکت مادرش گفته خودش زحمتهای تو رو نمیبینه مگه اینکه خیلی دهن بینه که باز منتفیه ازدواج

بنظرم شما خیلی خیلی پسره رو قبول داری این حقیقت رو نمیخوای قبول کنی طرفت یه ریگی ب کفشش هست اصلا تو ...

اره اگر بخاد طلا بخره نمیتونم ثابت کنم و ازم دزدی میشه قطعا یا پولو میگیرم ازش یا راضیش میکنم زمین بگیریم

الان که بهش فکر میکنم پول خودمو ازش جدا کنم برم طلا بخرم باهاش برم جلو ننش دقش بدم🤣🤣

دمت گرم جیگر ما هم خنک میشه😂😂😂