2777
2789
عنوان

بعداز پنج سال دارم متوجه میشم خیلی قیافش زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 44 پست

باعقل ازدواح کن عشق وقتی سختی بکشی و بی پولی میشه تبدیل به نفرت.قیافه و قدهم باید درحدی باشه که حسرت نخوری بعدتهی همسر بقیه رو ببینی هی حسرت بخوری.

دوستداشتن نون واب نمیشه .کاش کاش کاش هجده سال پیش عقل الان داشتم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد قیافه نظری ندارم خودت میدونی و روحیاتت ولی در مورد اخلاقیات اصلا رودروایسی نکن دوران آشنایی ...

اخه ۵ سال گذشته رابطه جدیه و خیلی سخته جداشدن مخصوصا ازاینکه پسر همسایمونم هست از خیلی چیزا میترسم مثلا میترسم برم بایکی دیگه ازدواج کنم واین واسم دردسر درست کنه

یا اینکه من میدونم چقد دوسم داره میترسم اهش دامنمو بگیره دلم واسش میسوزه،هرچند خیلیا میگن واسه ازدواج احساسی رفتارنکن

خب دیگه فاکتور مالی رو نداره ظاهری هم دوسش نداری خیلی سخت خب من خودم به شدت آدم ظاهر بینی هستم و خوش ...

به جداشدن فک کنم؟

خواستگار و پیشنهادهای دوستی زیاد دارم اما هیچکدوم قرار نیست به این اندازه دوستم داشته باشن😔😔براهمینه میپرسم دوست داشتن وعشق چقد مهمه تورابطه

به جداشدن فک کنم؟خواستگار و پیشنهادهای دوستی زیاد دارم اما هیچکدوم قرار نیست به این اندازه دوستم داش ...

نمیدونم واقعا آدمی که عاشق باشه عیبای طرف رو نمیبینه عاشقی ؟ واقعا مهم دوست داشتن هم

مگه قیافه خوشبختی میاره این ملاک های عجیب  و غریب چیه دارین حالا اگه میگفتی بد دهنه یا بداخلاقه یا حسیسه بازم میگی قد کوتاه و خوشگل نیست بیا صد نفر میشناسم‌بهت معرفی کنم بخاطر قیافه زن یارو شد اونم دنبال صد تا رفت 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه ۵ سال گذشته رابطه جدیه و خیلی سخته جداشدن مخصوصا ازاینکه پسر همسایمونم هست از خیلی چیزا میترسم م ...

یکی از دلایلی که مشاوران میگن از دوستی با فامیل و در و همسایه و آشنا بپرهیزید همینه 

باید شروط ازدواج بذارید ، بحث یک عمر زندگیه 

مگه میشه با پول تو جیبی والدین زندگی ساخت؟ با اولین مشکل مالی همین یه مقدار علاقه هم تبدیل به نفرت میشه  

به نظرم باید خانوادتون رو وارد این مسایل کنید و عنوان کنن که در صورت داشتن الزامات اولیه زندگی مثل شغل و در آمد مکفی و…. اجازه ی خواستگاری رسمی میدن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من اینطوری نمیتونم دقیق نظر بدم باید کسایی نظر بدن که شما رو از نزدیک دیدن. به طور کلی توی ازدواج به نظر من از کوچیک ترین چیز حتی چشم پوشی نکنین. از مواضعتون کوتاه نیاین. شریک زندگی قراره بشه مهم ترین تصمیمه‌. از رگ گردن نزدیک تر میشه به آدم. و جواب سوالتون هم یه نظرم اینه که اگه همیشه آدم عاشق پیشه ای بودین به عشق اکتفا کنی. اگه نبودی که هیچی 

واقعا واااااقعا متاسفم 

پای طرفتون بمونین مگه قبلا ندیدیش 

میرید کلی طرفو وابسته میکنید بعد یادتون میافته رو قد حساسین رو چهره حساسین اینا بدیهی ترین چیزای ممکنه که اول رابطه دیدین 

هیچکی کااااامل نیست 

و هزاربار تکرار کنین که شما دربرابر کسیکه بهش ابراز علاقه میکنین و چند سال باهاشین مسئولین 

هیچکی تضمین نمیکنه به طرف تافت بزنن همینجوری بمونه 

ادم روزای سخت هم باشین 

قیافه اصلا مهم نیست تو خوبی هاشم دیگه نمی‌بینی چون خیلی بهت بها داده اینجوری شدی یکم که کم محلت کنه خوب میشی. اصل اخلاق و رفتارشه. اصل اینه که بهت احترام بذاره و دوستت داشته باشه تو ازدواج اصل قیافه نیست واقعا. در حد معقول باشه کافیه

از اینکه پسرمو دارم خیلی خوشحالم.

شما چند سال میخوایید زندگی کنید در واقع چند سال جوانی و امید به زندگی داری که ۵ سال مرحله اول آشنایی تون طول میکشه؟

این آشنایی ها عیبش اینه

تازه متوجه شدی قیافش بده؟

آدمه دیگه شاید همسرت خدای نکرده تصادف کنه شکلش و سلامتیش بهم بخوره یا بیماری خاصی ب‌گیره قیافش بد بشه باید بذاریش کنار؟

حالا شما گذاشتیش کنار و چند وقت بعد با یکی دیگه آشنا شدی و ۵ سال بعدش نامزد کردی میتونی خاطرات و یاد این آقا رو از یادت ببری؟

مغز ما هیچ وقت نمیتونه دیلیت اکانت کنه پس به همون اندازه عذاب میاد سراغ مون آنقدر که فکر و خاطره بازی میکنه