2777
2789
عنوان

بعداز پنج سال دارم متوجه میشم خیلی قیافش زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 44 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باعقل ازدواح کن عشق وقتی سختی بکشی و بی پولی میشه تبدیل به نفرت.قیافه و قدهم باید درحدی باشه که حسرت ...

اگه داستانمو بهت بگم توهم سردرگم میشی ببین اون زیادی عاشقمه و حتی شاید یکسال دنبالم بود که باهاش باشم اصلا معیارهامو نداره اما عاشقمه!عشقی که هرکسی شاید نتونه اونو بهم بده،من الان عمق این سوالو درک میکنم که میگن عشق یا پول،عشق یا زیبایی

خیلی راحت میتونم باکسی که پول وزیبایی داشته باشه ازدواج کنم یا وارد رابطه بشم اما اگه عاشقم نباشه چی؟؟؟ 

اخه ۵ سال گذشته رابطه جدیه و خیلی سخته جداشدن مخصوصا ازاینکه پسر همسایمونم هست از خیلی چیزا میترسم م ...

هر کسی بدونه و بفهمه که ۵ سال به قصد جدی با یه آقایی بودی دوستت نخواهد داشت 

شاید بخواد به دستت بیاره ولی بعدها اذیتت میکنه

برای من پسر خوبیه خیلی خیلی دوستم داره خیلی دوسش دارم چهرش خیلی خیلی معمولیه ولی هرچی میگذره بیشتر میشناسمش اولش اوکی بودم باهاش رویا میساختم ولی الان میبینم تنها دوست داشتن  کافی نیست اختلافامون داره زیاد میشه حتی سر لباسام باهم دیگ اختلاف داریم منم باهاش ا

تموم کردم بیشتر فکر کن اگر باهم تفاهم دارید بهش فکر کن اگ نداری زود تموم کن هرکی بره دنبال زندگیش 

من درمورد همچی باهاش حرف زدم هرچی ک فکرشو بکنی دیدم بااینکه دوستم داره ولی انگار میخواد محدودم کنه مثلا میگفت فلان لباست کوتاهه برای مهمونی مناسب نیست باهم ازدواج کردیم یکم بلند تر باشه این فقط ی نمونش بود گفتم من قرار نیست خودمو برای کسی تغییر بدم همینم ک هستم هرکی منو میخواد باید ب همین شکل بخواد 

مگه قیافه خوشبختی میاره این ملاک های عجیب و غریب چیه دارین حالا اگه میگفتی بد دهنه یا بداخلاقه یا ح ...

حالا اخلاقشم صد از صدنیس ولی بهرحال خوبه از نظر شخصیت بهم میخوریم،واقعا نمیدونم سردرگمم بخاطر همین مثالهایی ک توزدی میترسم ولش کنم 

یکی از دلایلی که مشاوران میگن از دوستی با فامیل و در و همسایه و آشنا بپرهیزید همینه باید شروط ازدواج ...

خود پسره بخاطر نداشتن همین الزامات زندگیه که تاالان نیومده خواستگاری بعد میدونی هنوز سربازه یعنی تا بخواد تموم کنه و حالا کار پیدا کنه،خونشو تکمیل کنه خیلی طول میکشه و باید در تموم این مراحل منتظرش باشم 

والا نمیدونم چی بگمفقط فک کن این قضیه برعکس بود ۵ سال یه آدم معطلت میکرد بعد سر بزنگاه میگفت پا بذار ...

فقط قیافش نیست اخه ببین اون الان سربازه و تابخواد همه کاراشو اوکی کنه بیادخواستگاری بازم چندسال طول میکشه و من باید منتظرش باشم درصورتی ک میتونم همین الان باکسی ک هم ملاکامو داشته باشه هم ازنظرمالی اوکی باشه ازدواج کنم امااااا بحثم مهم بودنه عشق و دوست داشتنه 

سوال من اینه بخاطر عشقی ک اون بهم داره باهمون بمونم یا ب محبت کم قانع باشم و برم بایکی دیگه