2777
2789
عنوان

داغون شدم آرزوی مردنمو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 39 پست
مرسی از دعای خوبت 🌷🌷🌷منم عین تو بودم اون روانی خودشیفته بود و من برده اش بودم انگار از گریه من خو ...

وای عزیزم چقدر خوبه که ولش کردی خیلی خوشحال شدم واقعا اینطور دخترا حیفن واقعا خدا لعنتشون کنه دختر مردم نابود میکنن خدا سرشون میاره عزیزم منم یک تصمیمی گرفتم نمیخوامش دیگه میخوام یک نصف شد لوازمامامو جمع کنم برم از خونش دیگه نمیخوامش به خدا الان هرچی بیدارش میکنم میگم حالم بده چرا هیچ توجهی نمیکنی میگه به درک میخوام بخوابم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قید خودشو میزنم قید درسو نمیزنم اگه آدم بود اگه ارزششو داشت آره میزدم ولی این آدم داغونم کرده

ببین اینو یه وقت یه اون نگو ... یکی دوهفته امتحانی ظاهراً اونو بذار اولویت زندگیت و به زبونم بیار که تو اولویت منی و فلان بعد به خودت برس به غذا درست کردن جلو اون اصلا درس نخون یا بذار نصف شبا که خوابه یا وقتا چه خونه نیست 

ببین دانشگاه رفتنتو دوست داره یا نه اگه نه ببین دلیلش چیه مثلاً رفت و امدش دوره، وقت زیادی برای درس ...

ببین از اول هم من حق تحصیل و حق کار رو ازش گرفتم  نمیدونم ولی فکر میکنه من درسمو بخونم ولش میکنم و اینکه هزینه سلف و اینجور چیزارو هم ناراحتش خیلی کرده حتی برای صبحانه گفتم یک کیک برام بخر غر زد داغونم کرد رفت و آمد هم که براش سخته وقت که که نه هنوز برای درسم نزاشتم بیشتر وقت برای گریه کردن گذاشتم و داغون کردن خودم همش منو تهدید میکنه نمیزارم بری دانشگاه همش داغونم میکنع

وای عزیزم چقدر خوبه که ولش کردی خیلی خوشحال شدم واقعا اینطور دخترا حیفن واقعا خدا لعنتشون کنه دختر م ...

عمیقا درکت میکنم خیلی براتت ناراحت شدم😓مغزت میگه باید جدا بشی ولی قلبت نمیذاره با اینکه اذیتت میکنه ولی توان دل کندن نداری توان ادامه دادنم نداری  ولی انگار بدون اون هیچی قشنگی نداره نه شب یلدا نه عید نه بیرون نه تابستون نه روز تولدت انگار هیچ ذوقی واسه ادامه ی زندگی نمی مونه دقیقا الان حالم همینه😓😓

ببین اینو یه وقت یه اون نگو ... یکی دوهفته امتحانی ظاهراً اونو بذار اولویت زندگیت و به زبونم بیار که ...

اره دقیقا ببین لوازمایی بزرگمو نمیتونم ببرم فقط برقی هارو میبرم چون میترسم بیان اونارو خراب کنن یا دستکاری کنن

دقیقا حس و حال منو توصیف کردی نمیدونم چیکار کنم

بهش یه فرصت دیگه بده بگو که از رفتارش ناراحتی بگو چرا باهام اینجوری رفتار میکنی باهاش مفصل حرف بزن ببین از چی ناراحته خیلی خوبه که ازت معذرت خواهی میکنه اون حتی بااینکه مقصر بود معذرت خواهی نمیکرد من باید ازش معذرت میخواستم😓😓

تنبل هم باشی حق نداره باهات اینطوری رفتار کنه 

خونه‌ و زندگی خودته دست خودته چجوری باشه

اون اگر ناراضیه می‌تونه باهات صحبت کنه یه توافق‌های دیگه‌ای بکنین یا اینکه با تو زندگی نکنه