2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگه جای توباشم یه زندگی خوب و راحت واسه دخترام درست میکنم حوصله داری والا ول کن خداروشکر خدا دوتا ...

ببین همسرم عاشقم بود منم همینطور. یهو رفت. دارم دیونه میشم از نبودش. چجوری تنهایی ادامه بدم. منم نیاز به همدم دارم

نه شکر خدا. همه چی داریم. خودمم تو یه اداره شاغلم.‌عاطفی چی؟

عاطفی هم مهمه عزیزم ولی باید با تحقیق و آگاهی باشه چون خودت تنها نیستی و بچه ها هم هستن باید از طرف مقابل مطمئن بشی که آیا میتونه پدر خوبی واسه بچه هات باشه؟ این خیلی مهمتر از بحث عاطفیش هست چون ّعد که وارد زندگی بشی حس مادرانت باعث میشه حساس بشی رو این قضیه وگرنه هر آدمی نیاز به همدم و مونس داره و طبیعی هست کاملا

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

عزیزمتجربەی قشنگی بودەولی واقعا ازدواج الان زودە براتباید واقعا با مرگ همسرت کنار بیایو دیگە دلتنگش ...

۱۵سال رو که با من کاری نداشته. کنار نیومدم راستش. خیلی دلتنگشم. همیشه میرم سر مزارش. کلی گریه میکنم. لباسشو بغل میکنم و ...

ولی میدونی چیه اگه کلا از زنذگیم حذفش کنم دیونه میشم. حداقل از لحاظ عاطفی یکم بهم میرسه حالم بهتر شده. نمیدونی که چقدر دوستم داره. قبلا هم داشت ولی من خیاتت کردم اونم خب اذیتم کرد و منم گفتم بزار برم این رابطه به درد نمبخوره. اخلاقش رو مطمین نیستم حس میکنم رابطه داشته. 

عزیزم می دونم شرایطت خوب نبوده دست خودت نبوده ولی دفعه دیگه برای اینکه وا ندی با خودت بگو این آدم به ...

بله درسته. خودمم پشیمون شدم. ببین چون قبل ازدواجم بوس و اینا داشتم باهاش حس میکردم محرمه

عاطفی هم مهمه عزیزم ولی باید با تحقیق و آگاهی باشه چون خودت تنها نیستی و بچه ها هم هستن باید از طرف ...

این که با بچه هام چطور میشه رو واقعا نمیشه از دور فهمید. تصمیم من فغلا اینه ازدواج نکنم. 

عاطفی هم مهمه عزیزم ولی باید با تحقیق و آگاهی باشه چون خودت تنها نیستی و بچه ها هم هستن باید از طرف ...

این که با بچه هام چطور میشه رو واقعا نمیشه از دور فهمید. تصمیم من فغلا اینه ازدواج نکنم. 

اره نکردم. همسرم همه کسم بود اخه.

عزیزم فقط ی چیزی بگم خواهرانه ...تو الان مادر دوتا بچه ای ... دیگه مجرد نیستی ....الان مسئول آبروی این دوتا بچه هم هستی ... خیلی با احتیاط قدم بردار ... بخاطر عشق خودت رو رها نکن...مواظب باش ...

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

اره واقعا بهت حق میدم امیدوارم هر چی قسمت و تقدیرتون هست از این به بعد همش خوشحالی و آرامش باشه🙏❤️🧡

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️