2777
2789
ممنون از حرفهای قشنگت و دلگرمی که بهم دادی. اره خیلی عوض شده جذابتر شده متاسفانه

چرا متاسفانه عزیزم اخلاقش رو حتما بسنج ببین الهی هر چی آرزوی خوب تو دلته همون بشه

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

بنظرم اگه خونه و حقوق شوهرت برات مونده بشین با دخترات زندگی شاهانه بکن آقا بالاسر براچیته حوصله داری ...

اره شکر خدا مشکل مالی ندارم. خودمم نظرم اینه. نمیدونم این آقا از کجا پیداش شد😭نه میتونم نه بگم نه اره. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر بچه هاتم شده سریع تصمیم نگیر قشنگ فکراتو کن گناه دارن انشاالله هر چی که به صلاحتونه اتفاق بی ا ...

فعلا که اصلا. هنوز زود.‌خودمم آمادگی رابطه جدی با کسی رو ندارم. هنوزم تو رویام با همسرمم

اره شکر خدا مشکل مالی ندارم. خودمم نظرم اینه. نمیدونم این آقا از کجا پیداش شد😭نه میتونم نه بگم نه ا ...

اگه مشکل مالی نداری با دخترات زندگی کن من فکر کردم مشکل مالی داشته باشی چون یه زن تنها با به تو جامعه ما واقعا اگه مالی تامین نباشه سخته زندگی

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

اره شکر خدا مشکل مالی ندارم. خودمم نظرم اینه. نمیدونم این آقا از کجا پیداش شد😭نه میتونم نه بگم نه ا ...

من اگه جای توباشم یه زندگی خوب و راحت واسه دخترام درست میکنم حوصله داری والا ول کن خداروشکر خدا دوتا دست گل بهت داده شوهر میخوایی چیکار 

عزیزم

تجربەی قشنگی بودە

ولی واقعا ازدواج الان زودە برات

باید واقعا با مرگ همسرت کنار بیای

و دیگە دلتنگش نشی و بقول خودت تو رویاهات با اون نباشی بعد ب فکر رابطە گرفتن و ازدواج بیفتی

اون آقا هم خدا میدونع اصلا اونی کە قبلا تو ذهنت بودە،الان همون هست یا نە!!

بعدشم ۱۵سال گذشتە،اینهمە صبرکردە یە سال دیگە هم صبرکنین

فعلا که اصلا. هنوز زود.‌خودمم آمادگی رابطه جدی با کسی رو ندارم. هنوزم تو رویام با همسرمم

خدارحمتشون کنه خیلی سخته 

یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀سخت ترین کار دنیا دوست داشتنه کسیه که دوست نداره.💔🙃