2777
2789
عنوان

خدا نمی‌تونم دیگه بسته همین امشب تورو خدا بکشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 59 پست
منم ۱۵ سالمه میگم آروم شی ولی واقعیت های زندگیمهمامانم عمل داشت چند روز پیش و از اون موقع خیلی بد اخ ...

حالا میتونی چیه خوانوادم وضع مالی بد ندارن خوبه بهم میگه جای اینکه ۵۰ تومن بدم مدرست ایشالا بدم به بهشت زهرا 

من چون هم سنتم بهتر درکت میکنم واقعا دوران نوجوونی خیلی بده آدم خیلی احساس تنهایی میکنه هممون تو نوج ...

از تع دل گاهی اوقات خسته شدم از اینکه انقد برای مامان بابام کار میکنم و همزمان درس میخونم (مدرسه فرزانگان میخونم) و اونها باز هم توجهی نمیکنن چقد میتونم خسته شم از زمین و زمان خسته میشم واقعا ولی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا میتونی چیه خوانوادم وضع مالی بد ندارن خوبه بهم میگه جای اینکه ۵۰ تومن بدم مدرست ایشالا بدم به ب ...

سخت میگیری خیلیا هستن آرزوشونو جای تو باشن حرفای مامان باباها رو جدی نگیر ی وقتیا اعصاب ندارن می پرونن ی چیزی و بعد واسه اینکه کم نیارن ادامه میدن ولی واقعا بعدش پشیمون میشن اینو به عینه دیدم 

هر کاریم کنن بچشونی پاره تنشونی از مامان من که بدتر نمیشه کتکت بزنه این شکلی میشه؟ شده تا به حال با شلنگ کتک بخوری؟ شرط میبندم نشده

سخت میگیری خیلیا هستن آرزوشونو جای تو باشن حرفای مامان باباها رو جدی نگیر ی وقتیا اعصاب ندارن می پرو ...

کتک که خب آره قبلاً از طرف بابام خوردم ببین من خیلی بدبختم نمیدونی که از ۱۰ سالگی بعد عملم کلا بدبختی هام شروع شده وقتی بر گشت گفت کاش اون موقع می‌انداختمت گوشه خونه میمردی الان راحت بودیم صدای شکستن قلبم شنیدم 

میدونم جمله بندیم بده ببخشید 

واقعا سخته نمیفهمن نوجوونای امروزی چقد نیاز به مراقبت دارن نمیدونن ما ها فرق میکنیم مخصوصا دخترا

کاش میشد می‌رفتن پیش روانشناس ولی بخدا عقل ندارن راحتن بگو آخه مگه مرض دارید بدنیا میارید وقتی یه مراقبت بلد نیستید 

یکم سعی کن خودتو آروم کنی تمرکز کن و چشماتو ببند و فکر کن اصلا همچین حرفی نشنیدی.ی لیوان آب بخور و س ...

بخدا نمیتونم موندم فردا با این قیافه چجوری برم مدرسه امتحان هم دارم