2777
2789

بخدا به جون عزیز ترینم انقد حالم بده واقعا خودم میکشم نمیتونم دیگه خدایا تورو خدا منو امشب بکش خیلی حالم بده دیگه طاغت ندارم مامان بابام یه حرفایی بهم زدن دارم نمی‌تونم دیگه منو تا گور بزدن و آرزو مردنمم کردن صدتا فحشم دادن یکاری کنید همین الان راهی بیمارستان بشم

بخدا قسم فردا تو راهه بزگشت از مدرسه خودمو می‌کشم ببینید کی گفتم همون قطار نزدیک خونمون آره همونجا خودم پرت میکنم بخدا که راحت میشم فردا سالگرد مادربزرگم یعنی میشه هرساله سالگرد مون باهم بگیرن ننه 

ولی من فقط ۱۵ سالمه فردا آزمون دارم اصن تمرکز ندارم چیکار کنم بچه ها حالم بده چیزی نمیتونم جواب بدم چشام نمی‌بینه اصن 

چرا شما نوجوانا اینجورید 

این همه نازتون میکشیم‌نمی‌بینید یه تو بهتون بگیم فاز مردن میگیرید و چقدر ترسناکه برای ما مادر پدرا حتی فکر کردن با حرفای شما 

نکن عزیزم بگیر بخواب فردات قشنگتر از امروزه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۱۵ سالمه میگم آروم شی ولی واقعیت های زندگیمه

مامانم عمل داشت چند روز پیش و از اون موقع خیلی بد اخلاق شده همش گیر میده و غر میزنه 

خونواده دهک ۳ ایم سطح مالی جالب نیس زیاد ... ادامشو جدا میگم این واقعا کسری از بدبختیها نیس

عزیزم خودکشی میوفتی تو برزخ هر هروز هزار بار میگی اشتباه کردم.... حرف ک مهم نیست باورت میشه شوهرم هر انچه ک حرفه بده میزنه اهمیت نمیدم حرف ک ادم نمیکشه من پدر مادرم بد نبودن ولی شوهرم بده.... تو شاید برعکسی پدرمادرت خوب نیستن ولی شاید چن سال دیگه با ی ازدواج خوب راحت شدی یکم صبر داشته باشه 

عزیزم منم همین تو خیلی با خانواده ام بحث می کردم حتی میخواستم خودمو بکشم ولی الان من ۲۰ سالمه دنیا هنوز می‌تونه جایی برات باشه که خوشحال باشی می‌تونه ی نفر بهت بده که بهش تیکه کنی می‌تونه جایی باشه که حالتو بهتر کنی اینا همش تصمیم عجولانه آست فشار زیاده من درکت می کنم

یا قیامت چشم من خواب میخواد 

چرا شما نوجوانا اینجورید این همه نازتون میکشیم‌نمی‌بینید یه تو بهتون بگیم فاز مردن میگیرید و چقدر تر ...

ببخشید ولی تو چی میدونی اصن از کجا میدونی فقط یه تو گفتن حزفایی که اینا زدن ب هرکس بگی راهی تیمارستان میشه 

منم ۱۵ سالمه میگم آروم شی ولی واقعیت های زندگیمهمامانم عمل داشت چند روز پیش و از اون موقع خیلی بد اخ ...

من چون هم سنتم بهتر درکت میکنم واقعا دوران نوجوونی خیلی بده آدم خیلی احساس تنهایی میکنه هممون تو نوجوونی افسرده شدیم و مطمئنم خودت هم شدی گاهی اوقات تو دعوا ها و کتک های مامانم (ی بار با شلنگ بود) از ته دلم خدا رو صدا میزدم فک کنم تا الان فقط ۳ بار در کل این کارو کردم

میفهمم عزیزم متاسفانه بعضی خانواده ها درست رفتار کردن رو بلد نیستن منم همسن تو بودم خیلی ب این چیزا فک میکردم چون شرایطم خوب نبود ولی اینو بدون هر چقد بزرگ تر ک بشی اوضاع بهتر میشه فقط صبور باش