2777
2789
عنوان

حیف که بچه هام دست و بال منو بستن

318 بازدید | 18 پست

وگرنه جوری از شوهرم انتقام میگرفتم که تو تاریخ ثبت بشه

جوری ول میکردم میرفتم که دیدن سایه ی من آرزوش بشه 

چقدر حس بدیه بخاطر بچم سکوت میکنم استرس نگیره تن و بدنش نلرزه 

وگرنه میتونستم جوری داد بزنم که گوشای شوهرم کر بشه

خیلی خب عرضه و جرات و شجاعت و پای رفتن رو دارم 

خیلی خوب بلدم فراموش کنم 

فقط بچهام بچهام

دق میکنم دو ساعت نبینمش😔

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل شوهرتون چیه

عصبی 

بیش از حد حساس 

بددهن 

پر از ضعف بخاطر تربیت بد و کم کاری خونوادش

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
عصبی بیش از حد حساس بددهن پر از ضعف بخاطر تربیت بد و کم کاری خونوادش

حساس منظورت چیه

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

منم واقعا 

خستم 

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

سر ب سرش نزار

هر چی رعایت میکنم بازم یه مسئله ای هست که بهش گیر بده همش استرس دارم الان بازم قراره ناراحت بشه

حساس منظورت چیه

مثلا همین دیشب یه ربع به ده شب بود دخترم گفت تلویزیون رو روشن کن پویا ببینم 

این شبکه هم ساعت 10تموم میشه و خاموش میکنه 

گفت روشن نکن منم گفتم الان تموم میشه خاموش میکنه اگه روشن نکنم گریه و داد میزنه حالمون خراب میشه قبل خواب بعدش روشن کردم

اینم شروع کرد اصلا حرف من هیچ ارزش نداره تو این خونه 

و ناراحتی داد و بیداد 

میخواستم زود بخوابم خسته ام و.... 

صبحم فهمیدم تاذ2شب نتونسته بخوابه از حرص

حالا شما فکر کن زندگی چقدر از این داستانا داره هر لحظه اش

دیر گفتی زود گفتی یادت رفت انجام ندادی مهم نبودم بلد نیستی..... 

مثلا همین دیشب یه ربع به ده شب بود دخترم گفت تلویزیون رو روشن کن پویا ببینم این شبکه هم ساعت 10تموم ...

شوهرم خواهر منم اینجور بود (البته این یکی از مشکلات بود) خواهرم طلاق گرفت بچه هم داشت ولی نتونستم یهو زده شد

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
شوهرم خواهر منم اینجور بود (البته این یکی از مشکلات بود) خواهرم طلاق گرفت بچه هم داشت ولی نتونستم یه ...

از چی زده شد