2777
2789

من همین عصر سفارش دادم بعد الان شانسی تو اینستا ی ویدیو درموردش اومد چندین نفر نوشتن باهاش جوش زدن دپرس شدم رسما من پوستم خیلی حساسه

تا قبل این همه جا دیدم تعریفش بود

من دارم‌ولی من پوستم چربه.کلا ابرسان بنظرم بیشتر برای پوستای خشکه تاچرب.ولی سیمپل اصلا جوش‌و اینانیورد برای من.تاثیرخاصیم نداشت.همون ژل شستشو و ضدفتاب کافیه.بقیش علکیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دارم‌ولی من پوستم چربه.کلا ابرسان بنظرم بیشتر برای پوستای خشکه تاچرب.ولی سیمپل اصلا جوش‌و اینانیو ...

نه ببین من بخاطر خاصیت درمانی نخریدم پوست من چربه ولی تو زمستون سریع پوسته پوسته میشه چرب ولی دهیتراتس یجورایی اینو خریدم مثلا قبل کرم بود بزنم کرم پودرم بعد چند ساعت دودن نشه فقط میگم جوش نزنم 

من پوستم چروک داره میشه می‌خوام بخرم ولی همین چیزا رو دیدم دودل شدم البته پولمم خرج دکتر شد ولی باید ...

انشالله برا من برسه اگه خوب بود اطلاع میدم اما برا چروک باید قوی تر بخری من پولم نرسید کلینیک میخواستم بخرم میتونستما ولی اوتوقت باید از بقیه چیزا میگذشتم در حد تومن لوازم ارایشی سفارش دادم

منم دارم تابستون پوستم چرب بود زیاد نمیزدم الان که هوا سرد شده چون پوستم خشک میشه میزنم اصلا جوش نزد ...

پس خدارو شکر منم مشکلم زمستونه پوستم سریع خشک میشه پوسته پوسته میشه

کوزارکس چطوره نسبت به قیمت میرزه؟

سرمشو زدم خوب بود واقعا اماخیلییییی تعریفشو شنیدم کره ایه حالا میخام مرطوب کنندشم بگیرم قیمتش مناسبه هفصدو خورده ایه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
انشالله برا من برسه اگه خوب بود اطلاع میدم اما برا چروک باید قوی تر بخری من پولم نرسید کلینیک میخواس ...

آنقدر فکر کردم که کلینیک رو بهت بگم یادم نیومد 

آره اونو شنیدم میگن خیلی خوبه

نمی دونم اگه یکی بخرم همون خوب می‌کنه پوستمو یا باید چند تا بخرم 

لایک نکن خواهر
سرمشو زدم خوب بود واقعا اماخیلییییی تعریفشو شنیدم کره ایه حالا میخام مرطوب کنندشم بگیرم قیمتش مناسبه ...

اره الان خیلی ترند شده واقعا پن دیگه این سریی لوازم ارایشی خریدم سری بعد انشالله مراقبت پوستی

آنقدر فکر کردم که کلینیک رو بهت بگم یادم نیومد آره اونو شنیدم میگن خیلی خوبهنمی دونم اگه یکی بخرم هم ...

در حد صورت ی کرم قرار نیست معجره کنه بنظرم‌ اگه روند چروک شدن سریع باشه باید مزوژل تزریق کنی